Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Aaron Paul ponovno na putu prema dolje
Izašao je prvi službeni trailer za "Need for Speed", prvi projekt nove glumačke nade nakon serije "Breaking Bad"

Aaron Paul ponovno na putu prema dolje

Aaron Paul 'zaglibio' je u zločinu: od uloge sitnog dilera i proizvođača metha stigao je i do uličnih utrka!

Prvi službeni trailer za film Need for Speed stigao je noćas na Internet i pružio fanovima uvid u prvi projekt ovog 34-godišnjeg glumca nakon serije Na putu prema dolje koja ga je definitivno obilježila.

Podsjetimo, Aaronu je pripala glavna uloga Tobeya Marshalla, mladog uličnog trkača koji završava u zatvoru jer mu je bivši poslovni partner smjestio. Nakon odslužene kazne odlazi u osvetničku potragu, a nakon što partner sazna njegove namjere daje naredbu za njegovo ubojstvo. Tada počinje ubojita jurnjava...

"Svi koji su me prevarili bit će osramoćeni", čujemo Aarona u traileru i zaključujemo kako je 'Jesse' konačno zauzeo Heisenbergov stav.

No, Aaron Paul se u stvarnom životu jako razlikuje od Jesseja Pinkmana. Glumca svakako treba pohvaliti zbog njegovog dobrotvornog rada. Kako se posljednja epizoda serije (ovu nedjelju) prikazuje na posebnoj projekciji, Aaron je 'sredio' da svi koji doniraju novac za kampanju The Kind Campaign (koju vodi njegova supruga Lauren Parsekian) ulaze u bubanj za besplatnu ulaznicu na prestižnu projekciju. Zbog velikog odaziva, Aaron je obećao nagraditi još jednu osobu s dvije ulaznice ukoliko bude sakupljeno više od 1,5 milijuna dolara, što se tijekom noći i dogodilo.

Need for Speed u kina stiže sredinom ožujka sljedeće godine, a uz Aarona u filmu glume Dominic Cooper, Michael Keaton, Kid Cudi i buduća zvijezda filma 50 nijansi sive Dakota Johnson.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala