Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Box Office: Napeti triler Zatvorenici s Hughom Jackmanom zasjeo na prvo mjesto
Na drugom mjestu nalazi se horor "Insidious: Chapter 2" koji je u 2 tjedna zaradio 65 milijuna dolara

Box Office: Napeti triler "Zatvorenici" s Hughom Jackmanom zasjeo na prvo mjesto

Kriminalistička triler/drama Zatvorenici s Hughom Jackmanom i Jakeom Gyllenhaalom u glavnim ulogama uvjerljivo je zasjela na prvo mjesto u kinima u SAD-u unatoč svojoj teškoj tematici, piše BoxOfficeMojo.

Snimljen na budžetu od 46 milijuna dolara, u samo jednom vikendu u malom broju kina zaradio je već 20-ak milijuna dolara, a s obzirom na već navedenu mračnu tematiku te činjenicu da film traje skoro 2 i pol sata, ekipa koja je radila na filmu je zadovoljna. Do kraja prikazivanja u kinima očekuje se zarada do 80 milijuna dolara (u SAD-u).

Na drugom mjestu i dalje je horor Podmuklo: Poglavlje 2 koji je prošli tjedan sve iznenadio prvim mjestom. Film je u cijelom svijetu zaradio već 65 milijuna dolara u samo 2 tjedna (budžet od samo 5 milijuna), no čini se kako ipak neće dostići (niti prestići) Prizivanja koja se prikazuju nešto više od 2 mjeseca (zaradila su impresivnih 285 milijuna dolara na budžetu od 20). Hororac u naša kina stiže 28.11.

Na trećem mjestu nalazi se akcijska komedija The Family Luca Bessona s Robertom DeNirom, Michelle Pfeiffer i Tommyjem Lee Jonesom. Na četvrtom mjestu našla se odlična španjolska komedija Instructions Not Included koja se na ovo mjesto probila s prošlotjednog šestog. Petorku zaključuje još jedna pridošlica, film namijenjen mlađoj publici koji je, za razliku od Zatvorenika, apsolutno potonuo. Riječ je o 3D romantično-plesnoj drami Battle of the Year gdje su se u glavnim ulogama našli Josh Holloway, Chris Brown, Laz Alonso i Josh Peck.

Sljedeći tjedan čekaju nas zanimljivi naslovi: romantična komedija Baggage Claim,nastavak animiranog hita Oblačno s ćuftama 2 i komedija Don Jon, redateljsko-scenaristički prvijenac Josepha Gordona-Levitta u kojem nastupa i u glavnoj ulozi uz seksi Scarlett Johansson.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala