Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Film 'Diana' je jeftina sapunica
N. Watts se nada da će prinčevi William i Harry biti zadovoljni njezinim uprizorenjem njihove majke

"Film 'Diana' je jeftina sapunica"

Foto: PR Photos


Rijetko tko je od njih imao lijepe riječi za biografsko uprizorenje "Diana", koje prati posljednje dvije godine princezinog života i vezu s pakistanskim liječnikom, kardiokirurgom Hasnatom Khanom (u filmu Naveen Andrews). Tiskovina Times navodi kako je film 'očajan i nametljiv' te da mu nije pomoglo niti to što je sjajna Naomi Watts odglumila pokojnu i svima omiljenu princezu. David Edwards iz Mirrora piše pak kako je 'kraljica srca prikazana kao jedna bezveznjača'.

No, na sve to skupa osvrnula se i glavna zvijezda, lijepa i talentirana Watts koja kaže kako su tvorci "Diane" napravili sve kako bi film bio respektabilan. Isto tako, glumica je kazala kako se nada da će prinčevi William i Harry biti zadovoljni, odnosno da neće biti uvrijeđeni filmskim uprizorenjem njihove majke.

- Nikada neću znati što oni misle jer ih ne poznajem. Ali ako vide film, nadam se da će osjetiti da smo je kroz film poštivali u svakom segmentu - otkrila je glumica te dodala kako joj je prihvaćanje te uloge, oko koje je isprva imala velike dvojbe, zapravo bio i jedan svojevrsni rizik za karijeru.


Spomenimo kako se po pitanju filma oglasio i spomenuti ljubavnik princeze Diane koji tvrdi kako je radnja cijelog filma konstruirana na lažima i tračevima.

- Znam da se prije snimanja filmska ekipa konzultirala s mojim prijateljima i rodbinom, ali većina informacija i događaja u filmu je netočna i utemeljena na tračevima - priča Hasnat Khan koji ne opovrgava da su bili zaljubljeni, ali način na koji je njihova ljubav prikazana u filmu, kaže, je sasvim iskrivljena slika odnosa.

- Sve je pogrešno predstavljeno, čak i mjesta na koja smo zalazili - tvrdi Hasnat. Inače, film je rađen prema knjizi "Diana: Her Lost Love" autorice Kate Snell, koja je izdan 2000. godine, a u domaćim kinima "Diana" se očekuje 26. rujna.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala