Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže još jedna moderna tv verzija o Sherlocku Holmesu
Nakon BBC-jeva "Sherlocka" stiže i CBS-ov "Elementary" s Jonny Lee Millerom i Lucy Liu

Stiže još jedna moderna tv verzija o Sherlocku Holmesu


Lik Conana Doylea oživio je u dvije iznimno popularne suvremene adaptacije priče o ćudljivom i genijalnom detektivu, u drugoj sezoni BBC-jeva "Sherlocka", te u CBS-ovoj hit seriji "Elementary", koju ćemo na jesen pratiti i na domaćim malim ekranima.

Radnja serije "Elementary" događa se u New Yorku, a Jonny Lee Miller tumači Holmesa, koji nakon rehabilitacije od ovisnosti ostaje u gradu te se pridružuje njujorškim plavcima u rješavanju intrigantnih slučajeva. Svi znamo da bi bez ravnoteže i trezvenosti koje donosi njegov vjerni suputnik doktor Watson, Holmes bio neuračunljiv. Zanimljivo i neobično, doktor Watson ovog puta je doktorica Joan Watson, koju igra lijepa Lucy Liu, a koju šalje Holmesov otac kako bi mu sina držala na oku i pazila da ne upada u neprilike.

U SAD-u se trenutno naveliko snimaju nove epizode treće sezone ove izuzetne serije. Osim uvijek zanimljivog Millera, najviše je pažnje znatiželjnika zaokupila Lucy Liu koja uživa snimajući borbene scene na ulicama New Yorka. - Obožavam svoj lik u seriji! Prvo zbog toga što većini gledatelja već u prvoj epizodi serije zasmeta činjenica da je Holmesov najbolji prijatelj žena, a najviše što su isti ti ljudi s vremenom zavoljeli moju verziju Joan Watson! - rekla je Liu u jednom intervjuu za američke medije.

Prva sezona serije sa svoje 24 epizode nominirana je za prestižne televizijske nagrade People's Choice Awards, Satallite Awards and Saturn Award, a u SAD-u se prikazivala od rujna 2012. pa do svibnja 2013. Sada stiže i na RTL!

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala