Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Artemis Fowl na velikom ekranu!
Serija od 8 knjiga "Artemis Fowl" prevedena je na 44 jezika i prodana u više od 21 milijun primjeraka diljem svijeta

Artemis Fowl na velikom ekranu!

Walt Disney studio jučer je objavio kako intenzivno rade na filmskoj adaptaciji jedne od najprodavanijih dječjih knjiga Artemis Fowl autora Eoina Colfera, prenosi ComingSoon.net.

Artemis Fowl je 12-godišnji dječak koji je milijunaš, vrhunski obrazovan i kriminalni genijalac. Mladi dječak otkrio je da postoje prave vile te je odlučan da se dokopa bogate otkupnine za jednu od njih. No, nije svjestan da je oteo posebnu vilu Holly Short, pripadnicu specijalne vilenjačke policijske postrojbe te da vile nisu slatka bića iz bajki već da su poprilično opasne...

Sa savršenom ravnotežom između misterije, avanture i obiteljske tematike Artemis Fowl je idealan izbor za Disney. Jako se radujemo suradnji s Harveyem na ovom zanimljivom projektu”, rekao je predsjednik za produkciju Walt Disneya Sean Bailey.

Jedan od vodećih u Disneyu, Alan Horn, je dodao: “Harvey je jedan od najistaknutijih producenata u industriji, s nepogrešivim ukusom i kreativnim instinktom. Bilo mi je zadovoljstvo surađivati s njime dok sam radio u Warner Bros.-u i sretan sam što ću tu suradnju nastaviti i u Disneyu.”

Da ste mi prije 5 godina rekli da su raditi s Disneyem, rekao bih da ste ludi. Ali sve se posložilo i sretan sam što ću ponovno surađivati s Alanom (AvijatičarStarsky i Hutch). Ovo je poseban projekt I ne postoji bolji studio od Disneya za film koji će biti jednako uzbudljiv mladima I starima”, iskren je bio Harvey Weinstein.

Autor knjiga Eoin Colfer naglasio je kako serija knjiga govori o Artemisovom odrastanju i ne slaže se s usporedbama s Harry Potterom, već naglašava kako je ovo “Umri muški s vilama”.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala