Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još jedno poznato glumačko ime u Nolanovom SF-u Interstellar
Wes Bentley priključio se izvrsnoj glumačkoj ekipi u novom SF-u koji će radnjom podsjećati na "Inception"

Još jedno poznato glumačko ime u Nolanovom SF-u "Interstellar"

Wes Bentley prilično je zauzet snimanjem filmova ove i sljedeće godine, a u svoj kalendar sada mora dodati i SF Christophera Nolana Interstellar.

Redatelj Christopher Nolan napisao je i scenarij sa svojim bratom Jonathanom, a riječ je o grupi istraživača koja putuje kroz vrijeme istražujući crvotočinu. Nolan se primio i produkcije filma uz Emmu Thomas i Lyndu Obst.

Detalji o filmu nisu poznati, a The Hollywood Reporter saznaje kako bi Bentley trebao glumiti jednu od najvažnijih sporednih uloga.

Bentley je nakon SF-a Igre gladi potiho i polako postao jedan od najviše zauzetih glumaca na filmu, samo tijekom 2012. godine pojavio se u njih 8, a s Interstellarom ćemo ga ove i sljedeće godine gledati u još čak 9 filmova (zasad).

Od 8. kolovoza moći ćemo ga gledati u biografskoj drami Lovelace uz Amandu Seyfried u glavnoj ulozi.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 0
    karter karter @ 26.7.2013. 18:13

    Mogu misliti s kakvim pritiskom se nolan suočava pri radnji ovoga filma. Nolan frikovi očekuju ponovo "jedan od najboljih filmova svih vremena", normalna kritika opet očekuje odličan film, s obzirom da je okupio valjda sve glumce koje je mogao i neizostavne specijalne efekte s obzirom na radnju filma film mora biti i komercijalno uspješan. Dakle kvalitetan i komercijalno uspješan film - takvo što je danas gotovo pa nemoguće. Međutim ako tko može nolan je zasigurno jedan od takvih. Dakle on je osobno prepravio scenarij brata, režira temu njemu donekle poznatu, opet će biti vjerojatno igranja sa umom gledatelja, vrlo vjerojatno gledajući glumce nekronološka radnja s nekim vraćanjima u djetinjstvo ili nešo slično. I naravno PR mašinerija sa lažnim trailerima koji bi mogli početi negdje za božić.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala