Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vin Diesel o Riddicku i ulozi u Avengersima
Glumac je izjavio da su "Riddick" i "Planet tame" jako slični te nas još jednom podsjetio na 'sastanak s Marvelom'

Vin Diesel o "Riddicku" i ulozi u "Avengersima"

Foto: Facebook

Nije novost da se Vin Diesel vraća kao Riddick u novom filmu, ali jest to što je jučer glumac za TotalFilm podijelio neka svoja razmišljanja koja će razveseliti mnoge.

Mnogi obožavatelji Planeta tame njegovom su nastavku (Riddickove kronike) zamjerali nedostatak mračne tematike te to što je bio prilagođen i mlađem gledateljstvu, a ako je sudeći prema oznaci R koju ima novi Riddick te prema samim izjavama Vina Diesela, očekuje nas pravi nastavak, kakav original i zaslužuje!

"Neću pogriješiti ako vam kažem da ima jako puno sličnosti s Planetom tame, a znam da je to publika, da su to fanovi zbilja željeli. Željeli su da ostavimo PG-13 iza sebe i vratimo se na R, ali morate shvatiti da to nije jednostavno u Hollywoodu", priznao je glumac koji svoj najveći uspjeh na box office-u duguje posljednjem nastavku franšize Brzi i žestoki.

Iako je na Comic-Con došao promovirati SF Riddick, nije mogao izbjeći pitanja o jednom drugom projektu – naravno, riječ je o sastanku koji je imao s Marvelom ranije ovaj mjesec.

"Velike, velike novosti možete očekivati krajem ovog mjeseca", progovorio je sa smijehom tajanstveni Diesel, što je prisutnima dalo zaključiti kako ćemo ga sigurno gledati u nekom od Marvelovih nadolazećih projekata, a posebno se šuška o Osvetnicima. Podsjetimo, pisali smo kako je glumac sam potpirio vatru objavom slike na svojoj službenoj Facebook stranici na kojoj se slikao ispred stripovske naslovnice Osvetnika.

Prema svemu sudeći bit ćemo pametniji krajem mjeseca, a trenutno samo jedno sigurno znamo: Riddick u naša kina stiže 5. rujna.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala