Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Biram filmove koji imaju moralnu pouku!
Harrison Ford došao je na Comic-Con promovirati novi film "Ender's Game" te usput priznao kako bira uloge

Biram filmove koji imaju moralnu pouku!

Harrison Ford je na Comic-Con stigao kako bi promovirao novu akcijsku SF avanturu Ender's Game, adaptaciju SF bestsellera Orsona Scotta Carda, a usput je upitan o svojoj potencijalnoj ulozi u petom filmu o Indiani Jonesu koji je još prošle godine najavljen, ali i dalje trenutno stoji 'na mrtvoj točci'.

"Naravno da ću reprizirati ulogu, ali pod uvjetom da priča 'štima' i da je scenarij dobro napisan", izjavio je glumac s osmijehom za portal HitFix. Naime, otprije je poznato kako bez scenarija Georgea Lucasa redatelj Steven Spielberg neće pristati na novi film, ali koliko se može zaključiti Fordu je svejedno dok je scenarij dobar.

Budući da je na konvenciju stigao kako bi promovirao novi film, a ne ponovno otvarao pitanje franšize Indiana Jones, zbog također novog SF filma upitan je može li se zaključiti da je i sam fan tog žanra.

"Ja samo radim. Ne zanima me je li film o kaubojima i Indijancima, policajcima i pljačkašima ili se radnja odvija u svemiru... ono do čega je meni stalo su ljudski odnosi, emocionalne vrijednosti, pouka cijele priče. Ender's Game se učinio kao pravi projekt jer sam vidio ekipu nadarenih ljudi čiji je cilj bio napraviti dobar film s moralnom tematikom. Film se bavi mladim ljudima koje se iskorištava zbog rata, šalje na bojište i trenira za ratnike... sve su to pitanja savjesti i odgovornosti koja se moraju ponavljati i istaknuti", zaključio je Harrison Ford.

Film redatelja Gavina Hooda (X-Men početak: Wolverine) govori o iznimno talentiranom dječaku Enderu (Asa Butterfield)koji je poslan u svemirsku vojnu školu kako bi se pripremio i utrenirao za buduće potencijalne napade izvanzemaljaca koji su 70 godina ranije razorili naš planet. Ford je utjelovio pukovnika Hyruma Graffa, a u filmu se pojavljuju i Abigail Breslin, Hailee Steinfeld i Ben Kingsley.

Ender's Game u kina dolazi početkom studenog ove godine.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala