Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijere u kolovozu na HBO-u!
Male, a i one malo veće razveselit će četvrti dio "Ledenog doba" te animirani "Liga pravde: Propast" i "Superman protiv Elite"

Premijere u kolovozu na HBO-u!

Foto: HBO 

U 20:00h na HBO Comedy odmah 1. kolovoza moći ćemo gledati posljednju epizodu 4. sezone odlične serije Moderna obitelj, a na tom programu nas čeka i premijera humoristične serije Loše obrazovanje. Od 27. kolovoza isto u 20:00h gledat ćemo priču o učitelju Alfieju Wickersu (Jack Whitehall) koji je djetinjastiji od svojih učenika. On je učitelj koji želi biti svačiji najbolji prijatelj i sklon je velikim i veoma javnim nezgodama. Tu je i gđica Gulliver, profesorica biologije i zjenica Alfiejeva oka...

Od 2. kolovoza petkom u 20:05h na HBO-u gledamo prvu i drugu sezonu humoristične serije Prolazna slava, o bivšem profesionalnom igraču bejzbola koji se vraća u svom rodni grad. U glavnim ulogama su Danny McBride, John Hawkes i Jennifer Irwin. Ponedjeljkom nas čekaju nove epizode dramske serije UredništvoOkus krvi, a četvrtkom u večernjem terminu dokumentarne serije Razgolićeni.

U subotu, 3. kolovoza u 20:05h predstavljamo dramu Na kraju puta koja je nadahnuta istinitom pričom o Felixu Bushu Breazealeu (Robert Duvall), koji je privukao nacionalnu pozornost i okupio dotad najveću gomilu kada si je, premda još živ, priredio pogreb 1938. u Roane Countryju u Tennesseeju.

Tjedan kasnije, 10. kolovoza u istom terminu nasmijte se uz komediju braće Farrelly Glup, gluplji, najgluplji. Dok pokušavaju spasiti svoje sirotište, Moe, Larry i Curly nehotice se upletu u neobičan pokušaj ubojstva i dobiju glavne uloge u fenomenalno uspješnom televizijskom reality showu.

Tradicionalne nedjeljne filmske premijere koje se također prikazuju u 20:05h započinju 4. kolovoza animiranim filmom Ledeno doba 4: Zemlja se trese gdje ovaj puta Scratova opsjednutost žirovima izazove kontinentalnu katastrofu koja gurne Mannyja, Diega i Sida u novu avanturu. Ploveći na ledenoj santi, upoznaju morska stvorenja i bore se s gusarima dok otkrivaju novi svijet!

11. kolovoza gledamo biografsku dramu Phil Spector o odnosu Phila Spectora ( Al Pacino) i njegove braniteljice Linde Kenney Baden (Helen Mirren) u razdoblju kada se toj legendi glazbenog biznisa sudilo zbog ubojstva Lane Clarkson koje je zaokupilo cijeli SAD.

18. kolovoza je na redu Zauvijek tvoj, romantična drama u kojoj narednik američkih marinaca Logan Thibault (Zac Efron), putuje u Louisianu nakon tri službe u Iraku i traga za nepoznatom ženom za koju vjeruje da mu je donosila sreću tijekom rata.

Nedjeljne premijere zaključuje Prometej 25. kolovoza. Ridley Scott vraća se žanru koji je pomogao definirati. S Prometejem je stvario revolucionarnu mitološku priču u kojoj tim istraživača pronađe trag postanka ljudi na Zemlji koji ih odvodi na putovanje do najtamnijih kutova svemira. Ondje moraju izvojevati bitku za spas budućnosti ljudskog roda.

Izdvajamo još i Tost, nostalgično putovanje kroz sve što se 1960-ih jelo u Velikoj Britaniji 17. kolovoza; pustolovni triler Tamna plima s Halle Berry i Olivierom Martinezom o stručnjakinji za morske pse vodi milijunaša na opasno ronjenje sa psinama izvan kaveza 24. kolovoza; a subotom i za najmlađe imamo animirane filmove Liga pravde: Propast te Superman protiv Elite.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala