Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Od ponedjeljka dramska serija Most!
Fox Crime prikazuje najiščekivaniju seriju ovog ljeta čija će se prva epizoda emitirati u ponedjeljak 15. srpnja

Od ponedjeljka dramska serija "Most"!

Foto: FOX

Nepunih tjedan dana nakon američke premijere, 15. srpnja, Fox Crime premijerno prikazuje najiščekivaniju dramsku seriju ovog ljeta u kojoj glume za Oscara nominiran Demián Bichir (Che prvi i drugi dio, Bolji život) i Diane Kruger (U sebiNemilosrdni gadovi, Nacionalno blago).

Most je triler-serija koja prenosi napetosti na granici Sjedinjenih Američkih Država i Meksika. Kad američku sutkinju poznatu po svojim antiimigracijskim stavovima pronađu mrtvu na mostu koji spaja El Paso i Juarez, Sonya Cross (Diane Kruger) iz policijske postaje El Pasa mora surađivati s meksičkim kolegom Marcom Ruizom (Demian Bichir) iz državne policije Chihuahue kako bi ulovili serijskog ubojicu koji svoje žrtve pronalazi s obje strane granice.

Marco je upoznat s ljigavom praksom meksičkih snaga reda i dok njegova policijska postrojba popušta pritiscima kartela, on je jedan od posljednjih poštenih ljudi u svojoj policijskoj upravi. Sonya je poštena policajka koja pati od Aspergerova sindroma i slijepo slijedi pravila i protokol zbog čega joj svi zamjeraju nedostatak empatije i ljudskosti. Prisiljeni na suradnju, slučaj će ih uskoro dovesti do serije ubojstava na granici već obilježenoj ilegalnim ulascima u SAD, krijumčarenjem droge, nasiljem i prostitucijom...

Izvršna producentica Meredith Stiehm (Zaboravljeni slučaj) i pisac i televizijski producent Elwood Reid adaptirali su Most za američku televiziju prema međunarodnoj hit-seriji Bron, čija se radnja odvija na granici između Danske i Švedske.

U seriji Most uz Kruger i Bichira glume Ted Levine, Annabeth Gish i Thomas M. Wright, a Matthew Lillard pojavljuje se u gostujućoj ulozi.

Ne propustite prvu epizodu već ovaj ponedjeljak u 20:55h!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala