Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Wolverine u Avengersima?
Hugh Jackman je u nedavnom intervjuu otkrio svoj entuzijazam za film u kojem bi se skupili svi superjunaci

Wolverine u Avengersima?

Za filmske studije već se potvrdila činjenica da je 'superherojski' žanr trenutni put do uspjeha i zarade. Marvel je već izgradio novi filmski svijet u kojem se nalazi više superjunaka kao što je to slučaj i u stripovima (Osvetnici), a na temelju tog uspjeha, DC (Superman, Batman, Čuvari, Green Lantern) pokušava napraviti sličan potez kod studija Warner Bros.

No, zbog autorskih prava studiji su ipak na neki način limitirani u smislu koji će likove 'iskoristiti'; na primjer u stripovskim Osvetnicima susreću se, osim na primjer Iron Mana i Kapetana Amerike, i Spider-Man te ponekad i članovi X-Men franšize.

Internetski portal Collider je u nedavnom intervjuu s Hughom Jackmanom otkrio glumčeva zanimljiva razmišljanja. Kad je Jackman upitan postoji li mogućnost da sve navedene superjunake vidimo odjednom u istom filmu, on je samo entuzijastično odgovorio kako bi se Wolverine volio boriti zajedno s Iron Manom, Spider-Manom te cijelom ekipom Osvetnika.

Podsjetimo, prava na najpoznatije likove iz stripova trenutno su podijeljena među nekoliko studija. Fox ima Fantastičnu četvorku, Sony Spider-Mana, Marvel Iron Man, Thora, Kapetana Ameriku...

Vjerojatnost da u bliskoj budućnosti vidimo sve navedene superjunake na filmu skoro je nikakva, no svakako je lijepo čuti barem jednog 'superjunaka' tko bi se tome veselio.

Jackman je na kraju našao rješenje: "Ne vidim problem. Ako su tri studija u pitanju... podijelite troškove i zaradu na tri dijela i svi sretni i zadovoljni!"

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala