Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ekskluzivna premijera druge sezone Uredništva!
15.7., samo dan nakon američke premijere HBO donosi premijernu prvu epizodu nove sezone u 20:05h

Ekskluzivna premijera druge sezone "Uredništva"!

Foto: HBO 

HBO s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru 2. sezone serije Uredništvo, koja se na male ekrane vraća 15. srpnja u 20:05h, samo dan nakon američke premijere, dok će novi nastavci slijediti ponedjeljkom. Serija će biti dostupna i putem usluga HBO GO i HBO On Demand.

Tvorac serije je Aaron Sorkin, dobitnik nagrade Oscar za scenarij filma Društvena mreža te izvršni producent i tvorac serije Zapadno krilo koja je osvojila više nagrada Emmy.

Uredništvo prati ekipu „Noćnih vijesti“ u donkihotovskoj misiji da dobro izvještava unatoč hirovitim gledateljima, korporativnim mandatima i zamršenim međusobnim odnosima.

Serija se odvija na izmišljenoj kabelskoj mreži ACN, ali priče koje „Noćne vijesti“ prate često su stvarni protekli događaji ili su njima nadahnute. Serija tako pruža gledateljima priliku da se vrate i ponovno prožive događaje koji su bili udarne vijesti dok likovi serije jure kako bi pripremili emisiju. Nova sezona pokriva razdoblje od kolovoza 2011. do studenoga 2012. i bavi se antiterorističkom politikom američke administracije, pokretom „Zauzmimo Wall Street“, Troyem Davisom, Trayvonom Martinom, Bengazijem i, dakako, preliminarnim te općim izborima.

Prošla je godina dana i u danima pred izbornu noć 2012. godine ekipa „Noćnih vijesti“ sprema se za davanje iskaza u tužbi čije se okolnosti razotkrivaju tijekom cijele sezone. Zagonetna je dojava dovela do objave priče čije posljedice nitko nije mogao predvidjeti.

U drugoj sezoni u stalnim se ulogama vraćaju Jeff Daniels kao Will McAvoy, John Gallagher Jr.glumi Mackenzie McHale te John Gallagher Jr. kao Jim Harper.

Gledatelje će razveseliti prilika i da u periodu od 15. srpnja do 13. kolovoza, putem internetske usluge videa na zahtjev HBO GO, bez dodatne naknade pogledaju prvi nastavak 2. sezone Uredništva, kao što je to bilo moguće i s Okusom krvi.

Druga sezona od devet nastavaka počinje s emitiranjem u ponedjeljak, 15. srpnja, u 20:05 sati na HBO-u

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala