Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još jedno priznanje za ''Osvetnike''
Film je apsolutni pobjednik 39. dodjele Saturn nagrada, a ''Breaking Bad'' osvojio je najvažnije nagrade u televizijskim kategorijama

Još jedno priznanje za ''Osvetnike''

Osvetnici mogu biti i više nego zadovoljni što mogu dodati još jedno priznanje svojim postignućima vrijednim više od milijarde dolara: film je jednostavno pomeo konkurenciju na 39. dodjeli nagrada Saturn.

Osim što je proglašen najboljim SF filmom, Clark Gregg je proglašen najboljim sporednim glumcem (agent Phil Coulson), Joss Whedon je dobio nagradu za najbolju režiju, a ekipa je dobila nagradu i za najbolje specijalne efekte (Janek Sirrs, Jeff White, Guy Williams, Dan Sudick).

Podsjetimo, ove nagrade dodjeljuje Akademija za SF, fantasy i horor filmove i televizijske serije, od kojih se istaknula Na putu prema dolje koja 11. kolovoza kreće s prikazivanjem posljednjih osam epizoda.

Drama je osvojila nagradu za najbolju prezentaciju na televiziji, najboljeg sporednog glumca (Jonathan Banks kao Mike Ehrmantraut), a poznati 'narko bos' Walter White, odnosno Bryan Cranston koji ga je utjelovio proglašen je zajedno s Kevinom Baconom (The Following) za najboljeg glumca na televiziji.

Najboljim fantasy filmom proglašen je Pijev život, najboljim hororcem/trilerom Koliba u šumi, a James Bond Skyfall najboljim akcijskim filmom. Quentin Tarantino je za izvrsnog Djanga dobio nagradu za najbolji scenarij.

U ostalim glumačkim kategorijama pobjednici su Matthew McConaughey (Ubojiti Joe) i Jennifer Lawrence (Igre gladi) kao najbolji filmski glumci, a Anne Hathaway je proglašena najboljom sporednom glumicom (Vitez tame: Povratak).

Od televizijskih pobjednika još se ističu Anna Torv (Fringe) kao najbolja glavna glumica te Laurie Holden (Živi mrtvaci) kao najbolja sporedna glumica, dok je Mladi vukodlak proglašen najboljom serijom koja je namijenjena mladima.

Potpunu listu pobjednika možete provjeriti na službenoj stranici.

D.L. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala