Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Henry Cavill: Načekat ćemo se na ''Justice League''
Novi Superman jako je oprezan kada je u pitanju film o ovim superherojima jer ga smatra kompliciranijim od ''Osvetnika''

Henry Cavill: Načekat ćemo se na ''Justice League''

U nedavnom intervjuu za ABC News najnoviji Superman Henry Cavill progovorio je o željno iščekivanom filmu Justice League koji je sve češće predmet rasprava obožavatelja i filmaša pogotovo nakon uspjeha novog Supermana i nove Batman trilogije.

Iako nije nimalo upitan uspjeh potencijalnog filma o DC superherojima, Cavill je otkrio kako ga nećemo gledati tako skoro.

Warner Bros. naravno cilja nadmašiti uspjeh Marvelovih Osvetnika koji su, podsjetimo, zaradili 1,5 milijardu američkih dolara u kinima diljem svijeta te time i unaprijed osigurali odličnu gledanost nadolazećim franšizama Thora i Kapetana Amerike te vrlo uspješnoj trilogiji Iron Man.

No, Cavill je stao i u obranu odgađanja Justice League i istaknuo veliku razliku između Marverlovih superheroja i DC likova. ''Justice League ima potencijala biti savršen film AKO ga se napravi kako treba. To nije tako jednostavno jer su svi likovi iz DC stripova heroji i moći su im bogovske. Nije to baš tako jednostavno za izvesti i zato će fanovi morati dulje pričekati na ovaj film, ali vjerujem da će se čekanje isplatiti'', bio je iskren novi Superman.

Iz intervjua se moglo saznati i kako je Henry Cavill entuzijastičan i voljan ponovno staviti plašt za Justice League bez obzira na sve nedoumice koje je naveo. 

Warner Bros. još nije službeno objavio niti redatelja niti scenarsita za Justice League, no već se dugo spominju Zack Snyder i David S. Goyer.

Čovjek od čelika je od početka prikazivanja zaradio preko 400 milijuna dolara u svjetskim kinima, a Batman trilogija skoro 2,5 milijarde američkih dolara.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala