Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


''Čudovišta sa sveučilišta'' bolja od Brada Pitta?
Animirani nastavak svima omiljenih ''Čudovišta iz ormara'' trebao bi zaraditi više od novog zombi trilera ''Svjetski rat Z'' Brada Pitta

''Čudovišta sa sveučilišta'' bolja od Brada Pitta?

Prema prvim rezultatima gledanosti i zarade od petka, dugo najavljivani blockbuster Brada Pitta trebao bi zaraditi najviše 50 milijuna dolara što bi ga ipak smjestilo na drugo mjesto zarade jer bi Čudovišta trebala zaraditi desetak milijuna više, predviđa BoxOfficeMojo.

No, kao i svaki vikend, opet lovimo rušenje starog rekorda. Ukoliko Svjetski rat Z redatelja Marca Forstera zaradi barem 50,4 milijuna dolara ovaj vikend, Brad Pitt će imati svog novog rekordera po zaradi u prvom vikendu prikazivanja.

Podsjetimo, Gospodin i gospođa Smith iz 2005. godine zaradili su 50,3 milijuna dolara, Troja 46,7 milijuna, a Nemilosrdni gadovi 38,1 milijun američkih dolara.

Film bi svakako trebao imati eksponencijalni rast, no predviđanja ipak daju prednost animiranom nastavku, odnosno prvom prequelu za Pixar. Čudovišta sa sveučilišta svojim šarmom i dalje osvajaju gledatelje diljem svijeta, a animirana komedija nastala je u suradnji Disney/Pixar te je u naša kina stigla prije dva dana, dva mjeseca ranije nego što je najavljivano, i mogla bi zaraditi oko 70 milijuna dolara. Bilo bi neobično da ne dostigne ovoliku brojku budući da trenutno u kinima nema konkurencije.

Ukoliko se i Čovjek od čelika ovaj vikend približi zaradi od oko 50 milijuna dolara imali bismo još jedan novi rekord – nikada u povijesti Hollywooda za vrijeme ne-blagdanskog vikenda (u SAD-u) nisu čak 3 filma zaradila svaki više od 50 milijuna dolara.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala