Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odlični filmovi u srpnju na Cinemax-u
Od filmova ćemo između ostalog gledati i ''Sjene tame'' Tima Burtona s Johnnyjem Deppom te premijeru nove sezone serije ''Protuudar''

Odlični filmovi u srpnju na Cinemax-u

Foto: HBO

Premijere na Cinemax-u započinjemo već u ponedjeljak, 1. srpnja prvim od dva filma Roberta Altmana Priviđenja, drami iz 1972. godine o shizofreničnoj kućanici Cathryn koja se ne može osloboditi utvara koje joj se javljaju u halucinacijama. Nesposobna dalje trpjeti tu torturu, ona odluči ubiti ljude koji je muče. No jesu li ti ljudi samo plod njezine mašte ili su stvarni?

Tjedan dana kasnije, 8. srpnja slijedi drama Toga hladnog dana u parku, bizarna priča s Oscarovkom Sandy Dennis kao usidjelicom koja ne preza ni od čega kako se ne bi osjećala usamljeno.


U četvrtak, 6. srpnja imamo novu poslasticu, premijeru nove sezone serije Protuudar. U središtu napete nove sezone je neočekivani savez dvojice vrsnih specijalnih agenata, američkog otpadnika i elitnog britanskog špijuna.

U klasicima današnjice ovaj mjesec je na redu Pogreb u Berlinu 12. srpnja (petak), nastavak filma Strogo povjerljivo Ipcress u kojem Michael Caine ponovno glumi tajnog agenta Harryja Palmera koji je ovaj put poslan je u Berlin da pomogne pukovniku Stoku iz ruske obavještajne službe prebjeći, no sve zakomplicira izraelski agent.

Krajem mjeseca, 28. srpnja izdvajamo film iz svjetske kinematografije Tužno poput jazza, snimljen prema bestseleru New York Timesa koji je preplavio cijelu naciju, originalan film o 19-godišnjem Donaldu koji je u potrazi za samim sobom.

Naše subotnje filmske premijere i ovaj put će vas oduševiti. Prvu subotu, 6. srpnja, započinjemo sa simpatičnom dramom Valcer ljubavi. 28-godišnja Margot (Michelle Williams) sretno je udana za Loua (Seth Rogen), dobroćudnog autora kuharica. No kad Margot upozna Daniela (Luke Kirby), zgodnog slikara koji živi nasuprot nje, njihova se međusobna privlačnost ne može poreći.

Tjedan dana kasnije vrijeme je za poznatog Tima Burtona koji i u fantastičnom komediji Sjene tame surađuje s Johnnyjem Deppom (simpatičan vampir Barnabas) i svojom suprugom Helenom Bonham Carter.

20. srpnja na rasporedu je simpatična dramska komedija Sestra tvoje sestre o kompliciranom sestrinskom odnosu koji se pogorša jednim zabranjenim ljubavnim odnosom.

Za posljednju subotu u srpnju smo ostavili akcijski krimić Svi policajci su gadovi koji se temelji na istoimenoj knjizi prema istinitim događajima Carla Boninija. Pogled na kontroverznu policijsku jedinicu za sprečavanje nereda ispričan je kroz iskaze trojice veterana i mladog novaka koji postane dio gladijatorskog bratstva te otkrije da je tanka granica između policije i kriminalaca.

Od novih filmova gledat ćemo i čileanski akcijski krimić Donesite mi glavu žene s mitraljezom; komediju-horor Večer horora, omnibus od četiriju priča ispričanih različitim stilovima; znanstvenofantastični horor Napad dinosaura s prekrasnom Emilijom Clarke iz Igre prijestolja (Khaleesi Daenerys Targaryen); dirljivu njemačku dramu Smrt superjunaka; švedsku komediju Iskra; triler Ja, Anna sa cijenjenom britanskom glumicom Charlotte Rampling i mnoge druge.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala