Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


24 filma u Nacionalnom programu
Umjetnički ravnatelj Festivala u Puli javnosti je predstavio i članove ovogodišnjeg ocjenjivačkog suda

24 filma u Nacionalnom programu

Foto: Pula film festival

Festival igranog filma u Puli na današnjoj je konferenciji za medije objavio Nacionalni program svog jubilarnog šezdesetog izdanja koji će se održati od 20. do 27. srpnja. Najdugovječniji hrvatski filmski festival i najposjećeniji nacionalni svjetski festival ove će godine u Nacionalnom programu imati čak dvadeset i četiri naslova.


Umjetnički ravnatelj Festivala Zlatko Vidačković pored filmova, javnosti je i predstavio članove ovogodišnjeg ocjenjivačkog suda; Petar Krelja, Stanislav Babić, Gordana Gadžić, Slobodan Trninić i Damir Tučić. Okupljenima se obratio i Vladimir Stojsavljević, pomoćnik ministrice kulture izrazivši veliko zadovoljstvo razvojem hrvatske filmske umjetnosti, što potvrđuje i ovogodišnji broj filmova, te organizacijom Festivala kao najvažnije manifestacije hrvatskog filma. Zatim je Maja Weber, direktorica Odjela za odnose s javnošću Hrvatskog Telekoma, partnera Festivala, najavila brojne pulske filmove u MAXtv videoteci. Predstavljanju Nacionalnog programa prisustvovala je i izvršna direktorica Poslovanja s javnim institucijama Hypo Alpe Adrie banka Marijana Jajčević koja je najavila nastavak suradnje s Festivalom te pokroviteljstvo nad nagradom redatelju najboljeg nacionalnog filma ove godine. Ravnateljica Muzeja za suvremenu umjetnost Snježana Pintarić je pak poželjela mnogo uspjeha u proslavi 60. rođendana Festivala, završila je konferencija za medije.

O kojem filmovima se konkretno radi, pronađite ovdje

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala