Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dominacija trilera ''The Purge'' u svjetskim kinima!
Niskobudžetni triler je ovaj vikend sve iznenadio zaradom od nevjerojatnih 36 milijuna dolara, maknuvši ''Brze i žestoke 6'' s prvog mjesta

Dominacija trilera ''The Purge'' u svjetskim kinima!

Stigao je film koji je nakon dva tjedna izgurao nezaustavljive Brze i žestoke 6 s prvog mjesta – The Purge je osvojio publiku, a s obzirom na to da su oba filma izašla iz Universala, studio može biti i više nego zadovoljan.

Triler je naime snimljen s budžetom od samo tri milijuna dolara, što znači da je već sada vratio deset puta više, a predviđa mu se daljnji rast popularnosti.

The Purge je drugi film koji je producent Jason Blum napravio za Universal nakon što je franšiza Paranormalno također oborila rekorde gledanosti. Ipak, Paranormalno i dalje ostaje najisplativiji film svih vremena s budžetom od samo 15 000 dolara (zaradio je oko 193 milijuna samo u 2009. godini).

Ovaj vikend počela je s prikazivanjem i komedija Pripravnici s Owenom Wilsonom i Vinceom Vaughnom u glavnim ulogama, no zaradila je duplo manje od vodećeg trilera, samo 18,1 milijun dolara te se smjestila na četvrto mjesto gledanosti.

Majstori iluzije su sa sjajnom glumačkom ekipom u svom drugom tjednu prikazivanja zaradili 19,5 milijuna dolara i trenutno su na trećem mjestu, iako se mislilo kako će taj film prestići dotad vodeće Brze i žestoke.

Pretpostavlja se kako je The Purge probudio znatiželju gledatelja zbog svoje istinski zastrašujuće tematike. Radnja je smještena u blisku budućnost kada su u Americi nasilje i nezaposlenost niži od 1% zato što vlada jednom godišnje organizira pročišćenje u periodu od 12 sati kada su svi zločini dopušteni, a cilj jest da ljudi ispucaju svoje negativne emocije kako bi ostatak godine bili 'mirni'. A ubojstva su čak i poželjna, što više, to bolje...

Već je poznato i kako se sprema nastavak, a kako izgleda ovaj intrigantni triler, provjerite u traileru.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala