Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova sezona ''Okus krvi'' ekskluzivno 17.6. na HBO GO-u!
Prva epizoda najnovije sezone bit će dostupna svima bez dodatne naknade na HBO GO-u samo dan nakon američke premijere

Nova sezona ''Okus krvi'' ekskluzivno 17.6. na HBO GO-u!

Foto: HBO

Svi koji od 17. lipnja do 16. srpnja posjete stranicu HBO GO moći će besplatno i bez dodatne registracije pogledati prvi nastavak 6. sezone i upoznati se sa HBO GO uslugom.

Filmski kanal HBO s ponosom je najavio ekskluzivnu premijeru 6. sezone hit serije Okus krvi, koja se vraća s deset novih nastavaka

Miješajući romansu, napetost, misterij i humor, radnja serije događa se u svijetu gdje ljudi i vampiri žive zajedno nakon što su vampiri izašli iz ljesova zahvaljujući otkriću sintetičke krvi, što znači da više ne trebaju ljude kao izvor hrane.

Serija prati konobaricu i povremenu vilu Sookie Stackhouse (Anna Paquin), koja ljudima čuje misli, vampira Billa Comptona (Stephen Moyer) i vampira Erica Northmana (Alexander Skarsgård). Alan Ball (Dva metra pod zemljom, dobitnice Emmy®-ja) tvorac je serije koja je snimljena prema bestselerima o Sookie Stackhouse spisateljice Charlaine Harris.

U šestoj sezoni nas čekaju neki novi likovi: Arliss Howard kao guverner Louisiane Truman Burrell; Rob Kazinsky kao Ben, stranac povezan s vilama; Rutger Hauer kao Niall, vilinski djed; Jurnee Smollett-Bell kao Nicole, aktivistica za prava vampira i Amelia Rose-Blaire kao Willa, unuka Trumana Burrella.

Premijera putem usluga HBO GO i HBO On Demand bit će dakle 17. lipnja, samo dan nakon američke premijere, dok će novi nastavci slijediti ponedjeljkom.

Premijera na HBO kanalu će uslijediti 19. srpnja, petkom u 21.05h. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala