Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Will i Jaden Smith na meti kritičara
''After Earth'' je jako loše prihvaćen, a čak je i astronaut Buzz Aldren dao nekoliko komentara o tome kako nije realističan

Will i Jaden Smith na meti kritičara

Najnoviji izvještaj s box officea nije nimalo ohrabrujuć za film u kojem su glavne uloge pripale Willu i Jadenu Smithu.

U najnovijoj avanturi M. Nighta Shyamalana (Posljednji airbender, Šesto čuloZemlja: Novi početak otac i sin u stvarnom životu prenijeli su te uloge i na filmsko platno u SF-u u kojem pokušavaju preživjeti na negostoljubljivom planetu Zemlji, odnosno ono što je od Zemlje ostalo.

Film je dugo najavljivan i od njega se puno očekivalo, no od početka prikazivanja i kritika i publika dočekali su ga 'na nož'. Gluma Jadena Smitha proglašena je jako lošom i neuvjerljivom, a Will Smith je optužen za pretjeranu samopromociju i reklamu za scijentologiju.

SF je tijekom premijere u petak zaradio samo 9,8 milijuna dolara, što bi do kraja vikenda moglo značiti zaradu od 27 milijuna američkih dolara što je, s obzirom na budžet od 130 milijuna i velika očekivanja Willa Smitha, veliko razočarenje.

Ne samo da je film podbacio, već ga je potpuno neočekivano zasjenio triler Louisa Leterriera (Sudar titana, Transporter 1 i 2), Majstori iluzije koji je zaradio 300 tisuća dolara više, s time da je rađen s relativno manjim budžetom (80 milijuna dolara) pa je samim time i na većem dobitku. Kritika je i prema njemu dosta stroga, no neki su ga ipak prozvali 'pravim laganim ljetnim filmom' i 'intrigantnijim i zabavnijim od svih Oceanovih zajedno'.

Nijedan film nije uspio dostići najnoviji nastavak Brzi i žestoki koji je i dalje uvjerljivo na prvom mjestu dok je gledanost Mamurluka 3 drastično pala.

Zemlja: Novi početak u naša kina dolazi već ovaj četvrtak, 6. lipnja dok ćemo na Majstore iluzije morati pričekati do 27. lipnja.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    1 1
    aya aya @ 2.6.2013. 19:40

    Will Smith je optužen za pretjeranu samopromociju i reklamu za scijentologiju.

    Zar i ti, sine Brute?! 

  • #1
    5 1
    Shogun shogun @ 2.6.2013. 17:59

    To da je film loš i nije me baš iznenadilo, ali da koketira sa scijentologijom, to stvarno nisam očekivao. Will previše forsira dijete koji je katastrofalan i u glumi i u pjevanju. I ne shvaćam ovo pljuvanje Oceanovih, to su odlični filmovi (osim zadnjeg dijela)..

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala