Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Akrobat Nik Wallenda prelazi Grand Canyon uživo!
Discovery Channel će u ponedjeljak 24. lipnja u gotovo 200 zemalja svijeta ekskluzivno prenositi ovaj jedinstveni događaj

Akrobat Nik Wallenda prelazi Grand Canyon uživo!

Foto i video: Discovery Channel

Legendarni hodač po žici, Nik Wallenda pokušat će prijeći Grand Canyon, svoj najveći izazov do sada. To će biti jedan od najuzbudljivijih i najneizvjesnijih prijenosa uživo u povijesti jer će legendarni američki akrobat, bez zaštitnih užeta, hodajući po žici, pokušati prijeći preko veličanstvenog Grand Canyona u američkoj saveznoj državi Arizoni.

Discovery Channel će u ponedjeljak 24. lipnja u gotovo 200 zemalja svijeta ekskluzivno prenositi ovaj jedinstveni događaj tijekom kojega će mnogi gristi nokte zbog neizvjesnosti.

- Ovo je veliki projekt za nas, a ja sam sretan što mogu reći da je Discovery Channel jedinstven po tome što će u domove gledatelja donijeti jedan od najiščekivanijih live-evenata koji će se dugo prepričavati - rekao je Luis Silberwasser, Executive Vice President i direktor za sadržaj na Discovery Networks Internationalu.

Na visini od nevjerojatnih 465 metara, ovaj će 34-godišnji američki akrobat pokušati nadmašiti svoj lanjski podvig kada je postao prvi čovjek na svijetu koji je na žici prehodao iznad slapova Niagare, prešavši tako američko-kanadsku granicu na visini od 'sitnih' 62 metra. Ulog je, kaže, za njega isti, bez obzira na visinu: “Između mene i tla samo je pet centimetara tanko uže. Jedva čekam da publici pokažem nikad do sad viđen pogled na kanjon.”

- Ovo je ispunjenje mog životnog sna - kaže Nik Wallenda, koji nastavlja već sedam generacija dugu obiteljsku tradiciju cirkuskih hodača po žici, a svoj najveći izazov do sada Wallenda je posvetio svom pokojnom pradjedu Karlu Wallendi, koji je 1978. u Puerto Ricu pao s užeta i smrtno stradao. Spektakularan prijelaz jedne od najfascinantnijih prirodnih ljepota na teritoriju SAD-a održat će se će se u zabačenom dijelu kanjona, koji je pod upravom Navajo Indijanaca.

- Čast nam je biti dio ovog povijesnog događaja i pokazati svu ljepotu našeg rezervata. Navajo je dom za više od desetak nacionalnih spomenika, parkova i mjesta naših plemenskih predaka, ali i  jedna od top svjetskih turističkih destinacija - rekao je Geri Hongeva-Camarillo, predstavnik za medije okruga Navajo.

Ovaj prijenos uživo u produkciji je Peacock Productions za Discovery, a izvršni producenti su Gretchen Eisele, Knute Walker i Benjamin Ringe. Izvršni producent Discoveryja je Howard Swartz.

U Hrvatskoj pratite prijenos uživo 24. lipnja u 02 sata i snimku 25. lipnja u 20 sati.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    2 0
    aya aya @ 29.5.2013. 11:19

    Ako se dobro sjećam, kada je prelazio preko Niagare IMAO je zaštitnu užad. Ako i ovo bude tako, onda je bzvz....

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala