Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Will Smith se vraća glazbi?
Reper i kolega Kanye West ohrabruje i nagovara Smitha da se vrati svojoj glazbenoj karijeri

Will Smith se vraća glazbi?

Foto: PR Photos


- U posljednje vrijeme smo se družili i nekoliko puta otišli u njegov studio pa je to nekako uzburkalo duhove u meni. Činjenica je da to neću učiniti ako ne budem maksimalno inspiriran, ali da, Kanye me nagovara - ispričao je glumac i reper Will koji je svoj posljednji, četvrti po redu studijski album pod nazivom "Lost and Found" objavio davne 2005. godine, a na njemu se nalazi i veliki hit "Switch".

Inače, glumac trenutno promovira svoj posljednji film "After Earth". Radi se o filmskom uratku redatelja M. Night Shyamalana koji se u američkim kinima očekuje za nekoliko dana, a ulogu u njemu tumači i Willov sin Jaden.

Radnja filma fokusira se na tinejdžera Kitai Raigea (Jaden Smith) i njegovog oca Cyphera (Will Smith) koji nakon što sa svojim brodom dožive nesreću, ostaju zatočeni na Zemlji, planetu kojeg je uslijed kataklizmičnih događaja prije tisuću godina ljudski rod u potpunosti napustio. Zbog pretrpljene ozlijede, Cypher se nalazi u kritičnom stanju pa se mali Kitai mora upustiti na pogibeljno putovanje kako bi poslao signal za pomoć pritom se boreći s nepoznatim terenom, potpuno novim razvijenim životinjskim vrstama koje sada vladaju planetom te nezaustavljivom vanzemaljskom pojavom koja je pobjegla nakon njihove nesreće. Otac i sin morat će naučiti surađivati zajedno i vjerovati jedno drugome ako žele dobiti bilo kakvu šansu za siguran povratak kući.

Spomenimo kako Smith trenutno snima fantasy film "Winter's Tale", a u planu su i "I, Robot 2", "Hancock 2" te "Bad Boys 3".

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala