Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


''Tigar i zmaj'' dobiva nastavak!
U moru filmskih nastavaka našao se još jedan, filma koji je prije 13 godina osvojio 20-ak nagrada te nekoliko Oscara

''Tigar i zmaj'' dobiva nastavak!

Službeno je – Tigar i zmaj dobit će nastavak, a gotovo nitko iz originala neće sudjelovati u njegovom stvaranju.

Dakle, ako ste mislili da je razlog okupljanje stare ekipe, prevarili ste se. Redatelj Ang Lee ne želi niti čuti za projekt, a niti ostatak ekipe koja je radila na filmu nije ništa više entuzijastična. Jedino je Michelle Yeoh pristala na repriziranje svoje uloge, a njoj bi se trebao pridružiti Donnie Yen, poznati kaskader kojemu je bila ponuđena uloga u nastavku Plaćenika.

Šuškanja o nastavku su započela krajem siječnja kada je plan bio da će se režije primiti Ronny Yu, široj javnosti poznat po filmu Freddy protiv Jasona. No ništa od njega, tako da će film režirati relativno nepoznati Yuen Wo Ping.

Podsjetimo, Tigar i zmaj temeljio se na četvrtoj knjizi istoimenog naziva iz pentologije The Crane Iron Pentalogy Wanga Du Lua, a nastavak bi se snimao prema petoj Iron Knight, Silver Vase, a puno ime filma bi bilo Crouching Tiger Hidden Dragon II – The Green Destiny.

Zašto nastavak baš sada? Odgovor je – Kina, koja je postala toliko važna Hollywoodu da su filmski studiji spremni mijenjati cijelu radnju filma i likove samo da bi kineski cenzori i publika bili zadovoljni. Zato su se u nezavisnom studiju i sjetili kako bi nastavak jako zainteresirao Kinu, što automatski znači i veliku zaradu.

Šef nezavisnog studija koji se primio nastavka Harvey Weinstein, Yuen Wo Ping i Donnie Yen detalje će dogovoriti na Canneskom filmskom festivalu ovaj vikend.

Snimanje bi trebalo početi u ožujku 2014. godine u Aziji.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala