Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Eurosong 2013: druga polufinalna večer
Nakon druge polufinalne večeri, odabrano je drugih deset finalista koji će se u subotu boriti za pobjedu

Eurosong 2013: druga polufinalna večer

Foto: Eurosong

U Švedskoj je održana druga polufinalna večer Eurosonga. Predstavilo se sedamnaest zemalja: Latvija, San Marino, Makedonija, Azerbajdžan, Finska, Malta, Bugarska, Island, Grčka, Izrael, Armenija, Mađarska, Norveška, Albanija, Gruzija, Švicarska i Rumunjska. Od njih sedamnaest, samo je deset dobilo priliku pojaviti se u finalu. To su: Mađarska, Azerbajdžan, Gruzija, Rumunjska, Norveška, Island, Armenija, Finska, Malta i Grčka.

Show je započeo performansom Urban orkestra, koji je kroz razne stilove označio svojevrstan pozdrav prošlosti i dobrodošlicu budućnosti. Na pozornici su čak bili biciklisti i roleri, koji su izvodili ludorije po poligonu. U show programu tijekom prebrojavanja glasova nastupili su mladi švedski glazbenici, predstavljajući poznate švedske pjesme.

Drugo polufinale obilježili su zanimljivi nastupi i kreacije. Od pjevačice Finske, koja je bila u vjenčanici i na kraju poljubila svoju prateću pjevačicu, preko iznimno hrabrog odabira haljine pjevačice Izraela, pa do vatrometa iz gitare albanaca, najstarijeg ovogodišnjeg sudionika, člana švicarske grupe i za kraj rumunjskog kontratenora, koji je svojim izgledom pomalo podsjećao na grofa Drakulu modernog doba.

Podsjetimo, naša Klapa s mora se nije uspjela plasirati u finale no još nisu krenuli put Hrvatske jer su danas održali koncert na kojem su pjevali neke od najboljih hrvatskih klapskih pjesama, a sudjelovali su i na velikoj press konferenciji prije večerašnjeg polufinala, na kojoj su bili jedini izvođači.

M.M.Š.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala