Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ciklus canneskih pobjednika na KINOTV-u
Kablovski filmski kanal KINOTV u petak, 17. svibnja, počinje tjedan canneskih pobjednika filmom "Biutiful"

Ciklus canneskih pobjednika na KINOTV-u

S obzirom da je u srijedu započeo Filmski festival u Cannesu, tijekom sedam dana, od 17. do 23. svibnja, KINOTV će od 20.15 sati prikazivati filmove koji su posljednjih godina osvajali nagrade na festivalu u Cannesu.

Tjedan canneskih pobjednika započinje s filmom „Biutiful“ za koji je Javier Bardem 2010. godine dobio nagradu za najboljeg glumca. Samo za KINOTV, taj je film najavio glumac Damir Markovina, kojem je „Biutiful“ omiljeni film, Alejandro Gonzales Iñárritu omiljeni redatelj, a Javier Bardem omiljeni glumac. „To je film snažnih emocija, film koji me duboko dirnuo, film koji ima jednu od najboljih završnih scena ikada viđenih u europskoj kinematografiji. Želim da vas ovaj film dirne onako kako je dirnuo i mene“, izjavio je Markovina u najavi koju možete pogledati u cijelosti. 

Inače, Javier Bardem u filmu „Biutiful“ glumi Uxbala, koji živi s dvoje djece, s čijom se majkom razišao zbog njezine manične depresije, a koji se bavi kriminalom na ulicama Barcelone, preprodajući kopije brendiranih proizvoda. Kada shvati da je smrtno bolestan, pokušati će svoj život dovesti u red kako bi osigurao budućnost za svoju djecu.

Među filmovima, koje ćemo imati priliku gledati će se naći: šokantna horor komedija Žeđ, kontroverznog Chan-wook Parka; razotkrivajuća talijanska krimi drama Gomorra, o napuljskoj mafiji zbog koje su redatelju Matteu Garroneu prijetili smrću; Film 4 mjeseca, 3 tjedna i 2 dana, potresna rumunjska drama redatelja Cristiana Mungijua; šašava tragikomedija španjolskog oskarovca Pedra Almodovara, Vraćam se; dokumentarac Fahrenheit 9/11, kontroverznog Michaela Moorea; i za kraj bosanski oskarovac Danisa Tanovića, Ničija zemlja, o apsurdu ratovanja.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala