Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dokumentarac Beyonce: Život je samo san na HBO-u
Svi poznaju Beyonceinu glazbu, ali malo tko poznaje nju osobno…

Dokumentarac "Beyonce: Život je samo san" na HBO-u

Foto: HBO


Višestrani portret Beyonce, pjevačice koja je 16 puta osvojila Grammy, poslovne žene, tekstopisca, glumice, poduzetnice, žene i majke, prikazuje nevjerojatne talente koji su je učinili globalnim fenomenom, zavirujući u naličje slave. Film sadrži opsežni materijal snimljen u prvom licu, koji je u nekim dijelovima snimila i sama Beyonce na svome laptopu, i u kojem razmišlja o realnim aspektima slave, utočištu koje nalazi na pozornici i transcendentalnoj radosti majčinstva koju je doživjela u siječnju 2012.

Film nas upoznaje i s Beyonceinim djetinjstvom u Houstonu preko kućnih videa koji otkrivaju ne samo njezin rano razvijeni talent nego i povezanost s obitelji, posebno s mlađom sestrom, također izvođačicom, Solange. Pratimo i izazove s kojima se susrela kada je, nakon raspada supergrupe Destiny's Child, odlučila sama upravljati svojom karijerom i osnovati tvrtku Parkwood Entertainment. U filmu su zabilježeni i intenzivni tjelesni i emocionalni napori koje ulaže prilikom ulaska u studio, pripreme za izvedbu uživo, vođenje posla i upravljanje obiteljskim životom, uključujući njezin trijumfalni povratak pod svjetla reflektora nakon rođenja Jay-Z-jeve i njezine kćeri, Blue Ivy Carter.

Zakulisni materijal protkan je Beyonceinim dojmljivim koncertnim izvedbama u kojima do izražaja ne dolazi samo njezin iznimni vokal nego i upečatljivo vladanje pozornicom i briljantno koreografirana plesna vještina.

Ekskluzivnu premijeru dokumentarnog filma "Beyonce: Život je samo san", od 6. svibnja pogledajte putem usluga HBO GO i HBO On Demand, dok će premijera na HBO-u biti u četvrtak, 6. lipnja u 20:05 sati.


 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala