Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Colonia i Lana Jurčević na CMC festivalu
Na CMC festivalu u Vodicama 14. i 15. lipnja sa novim pjesmama predstavit će se Colonia i Lana Jurčević

Colonia i Lana Jurčević na CMC festivalu

SPONZORIRANI ČLANAK

Foto: CMC

CMC festival, jedan od najboljih festivala domaće glazbe u Hrvatskoj, ove će godine, uz mnoge druge zvijezde, ugostiti i Coloniu i Lanu Jurčević.

Colonia će na festivalu 14. i 15. lipnja u Vodicama predstaviti peti singl sa aktualnog albuma Tvrđava. Radi se o pjesmi Hladna soba, koja je u izvornom obliku bila zamišljena kao tamburaška pjesma no kako je izjavio autor pjesme, Boris Đurđević: "već imamo nekoliko tamburaških pjesama u suradnji sa Slavonia bendom i nismo se htjeli ponavljati pa smo napravili pjesmu u modernom štihu no iz ljubavi prema Slavoniji smo se ipak poigrali tamburaškom melodikom." Da je riječ o pravom ljetnom hitu koji će poharati ljetne pozornice i klubove diljem naše obale dokazuje i velik broj pogleda na YouTube-u.

Lana Jurčević će 15. lipnja u Vodicama po prvi put nastupiti na CMC festivalu, a publici će se predstaviti pjesmom La La Land, kojom će gledateljima pružiti priliku da zavire u njen svijet. Sama Lana zaslužna je za glazbu i za tekst pjesme. Lana je rekla kako ju neki prijatelji zovu La la i dodala kako je "La La Land sinonim za nekoga tko je 'u svom svijetu'". Na to se nadovezala rekavši: "Pjesma je vedra i po meni idealna za vrijeme u kojem živimo, u kojem je svaka stvar koja nas može oraspoložiti i zabaviti dobrodošla. Ja ju nekako doživljavam na način da je ok biti drugačiji i imati svoje snove, makar bili potpuno drugačiji."

Svi obožavateljima Lana je poručila: "Neka bude happy end, dobro došli u La La Land. Vidimo se na CMC-u i očekujte super zabavu."

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala