Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mentalist Simon Baker postao je besmrtan
43-godišnji glumac dobio je zvijezdu na stazi slavnih, a novu petu sezonu ove popularne serije možete pratiti od srijede na RTL-u

Mentalist Simon Baker postao je besmrtan

Foto: RTL

Na Valentinovo ove godine popularni Mentalist Patrick Jane postao je besmrtan. 43-godišnji Simon Baker postao je 2490. glumac sa zvijezdom na Hollywoodskoj stazi slavnih.

U govoru održanom na šetalištu slavnih, Simon je zvijezdu posvetio svojoj djeci, a u intervjuima je otkrio kako svoju zvjezdanu besmrtnost nije očekivao i uvijek se divio ljudima koji su zaslužili svoje mjesto na šetalištu.

Glumac je svoju karijeru započeo 1997. godine u američkom filmu temeljenom na istoimenom romanu Jamesa Ellroya L.A. povjerljivo. Simon je glumio Matta Reynoldsa, filmsku zvijezdu čije ubojstvo je istraživao Jack Vincennes (Kevin Spacey).

Nakon većih uloga u filmovima Vrag nosi Pradu, Zemlja živih mrtvaca i seriji Čuvar pravde trenutno glumi u vrlo uspješnoj televizijskoj seriji Mentalist.

Kritičari su tu seriju nazvali modernom verzijom Sherlocka Holmesa jer glavni lik rješava najsloženije zločine bez naučnih metoda kojima se trenutno koriste mnogobrojne krimi-serije. Umjesto forenzičkih metoda u seriji je prisutna klasična detektivska istraga koju usmjerava predosjećaj, a svaki slučaj riješen je kompleksno i uvjerljivo.

Zahvaljujući šarmantnom istražitelju Patricku Janeu Simon je osvojio međunarodnu slavu i zaradio Zlatni globus, Emmy i SAG nominacije.

Peta sezona Mentalista krenula je u Americi s emitiranjem 30. rujna prošle godine. Nove dogodovštine Patricka Janea i njegovog zakletog neprijatelja Red Johna gledatelji mogu premijerno početi pratiti ove srijede u dvostrukoj epizodi od 23:10 sati na RTL Televiziji.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala