Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vatreni dečki premijerno na RTL2
Nakon bliskog susreta sa smrću, glavni protagonist serije Tommy, u šestoj sezoni proživljava svoje prosvjetljenje

"Vatreni dečki" premijerno na RTL2

Foto: RTL

Šesta sezona najpopularnije televizijske vatrogasne postrojbe prikazuje nekog sasvim novog Tommyja Gavina (Denis Leary). Nakon suočavanja sa smrću i spoznaje kako će on završiti u paklu, Tommy se odluči na drastične promjene u svom životu. Hoće li gledatelji u šestoj sezoni popularne serije "Vatreni dečki" upoznati Tommyja kao bolju osobu i brižnog oca i supruga?


Nakon bliskog susreta sa smrću, glavni protagonist serije, vatreni Tommy, u šestoj sezoni proživljava svoje prosvjetljenje. Tommy osjeća nelagodu zbog spoznaje kako će završiti u paklu. Dok njegova obitelj i kolege iz vatrogasne postaje pokušavaju Tommyja vratiti u stvaran svijet, on daje obećanje da će postati bolja osoba, vatrogasac, otac i suprug, te prestati piti. Nakon što spasi svećenika iz goruće crkve, Tommy se nada kako će mu život donijeti sasvim drugačiji završetak od onog koji je proživio. Međutim, svećenik nije slamka spasa kojoj se Tommy nadao. Kako krv nije voda, Collen (Natalie Distler), Tommyjeva starija kćer, postaje alkoholičarka što je natjeralo Tommyja da poduzme drastične mjere. U pokušaju da spasi svoju obitelj, Janet (Andrea Roth), prisiljava Tommyja da prekine sve veze sa Sheilom (Callie Thorne). No, Sheila koristi sina Damiena (Michael Zegen) kako bi se osvetila Tommyju.




RTL2, premijerno donosi šestu sezonu serije "Vatreni dečki". Obožavatelji vatrenih dogodovština novu sezonu mogu pratiti od 25. ožujka, od ponedjeljka do četvrtka, u 23:50. Njihov život je neprestana borba za spašavanje onog najvrednijeg – ljudskih života!
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala