Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Budućnost zvuka: U CineStaru predstavljen AURO 3D!
AURO 3D audio sustav gledatelju omogućava iznimno intenzivan doživljaj zvučnih efekata

Budućnost zvuka: U CineStaru predstavljen AURO 3D!

U multipleksu CineStar Novi Zagreb (Avenue Mall) održana je prva projekcija filma u 3D zvuku AURO u Hrvatskoj. Nakon tehničkih objašnjenja i AURO 3D prezentacije prikazan je film Croods, najnoviji animirani hit DreamWorks Animation studija.

AURO 3D sustav instaliran je ekskluzivno u eXtreme dvorani multipleksa CineStar Novi Zagreb (Avenue Mall), čime je Hrvatska postala jedina zemlja u ovom dijelu Europe s ovako naprednom tehnologijom zvuka. Uživanje u "zvuku budućnosti" u kinima CineStar ne naplaćuje se dodatno - uključen je u standardnu cijenu ulaznice.

AURO 11.1 pretvara surround zvuk u potpuno virtualno iskustvo 3D zvuka, pri čemu zvukovi dolaze iz čak 11 smjerova. Projektiran je na tri prostorne osi - širina, dubina i visina - umjesto na dvije osi tradicionalnog surround zvuka. Ova tehnologija gledatelju omogućuje prirodniju i realniju percepciju zvuka.

Pojačajte zvuk i pogledajte (poslušajte) kakav doživljaj obećava AURO 3D surround sustav:

U prirodi je slušatelj sa svih strana okružen akustičnim refleksijama koje su neophodne da ljudski mozak spontano i ispravno postavi zvučne izvore. To je temeljna razlika 3D i 2D audio sustava. 3D audio sustav omogućava gledatelju potpuni doživljaj zvučnih efekata što rezultira iznimno intenzivnim doživljajem!

Film Croods prvi je film u Hrvatskoj prikazan u ovoj revolucionarnoj tehnologiji. Riječ je o animiranoj avanturi smještenoj u prapovijest, koja prati pustolovine prve obitelji na svijetu:

DreamWorks Animation studio na čelu s Jeffreyem Katzenbergom već sad najavljuje 15 filmova koje ćemo u skoroj budućnosti moći slušati u AURO 3D zvuku.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    2 0
    igorfilipovic igorfilipovic @ 21.3.2013. 21:55

    I feel a great disturbance in the force.

  • #1
    1 0
    MarkoBaco markobaco @ 21.3.2013. 19:32

    Hmph. Baš me zanima. Dosad mi je jedna od glavnih zamjerki u Cinestaru bio upravo zvuk tj. neujednačeni tonovi. Glumci vode razgovor jedva ih cujes par sec. kasnije eksplozije, pucnjava a meni pucaju bubnjići. Po meni nema do dobri "headphonesa"

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala