Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkrivena radnja novih Transformera!
Film će se snimati u Detroitu, a radnja je smještena nekoliko godina nakon događaja iz prošlog nastavka

Otkrivena radnja novih Transformera!

Michael Bay se ove godine ozbiljno primio režije novih Transformera, a počele su curiti i prve informacije o četvrtom nastavku.

Podsjetimo, već znamo kako u četvorci nećemo vidjeti niti jednog glumca niti lik iz dosadašnjih filmova (osim cameo uloge Josha Duhamela), da će glumačku postavu predvoditi Mark Wahlberg i Jack Reynor, a ženska uloga bi trebala biti puno više od ''uloge cure glavnog lika''. Bay radi i na redizajnu Autobota.

Snimanje se seli iz Michigana u Detroit, a događaji će biti smješteni nakon zadnjeg nastavka (Dark of the Moon).

Čovječanstvo pokušava doći k sebi nakon katastrofalnih razaranja zlih Decepticona koji su, isto kao i Autoboti, nestali s našeg planeta. Skupina poduzetnika i znanstvenika pokušava naučiti nešto o Transformerima kako bi poboljšali postojeću tehnologiju i napravili iste robote, ako ne i bolje. U međuvremenu jednom od prastarih, zlih Transformera Zemlja opet predstavlja ''trn u oku'' pa će epska avantura i borba između dobra i zla, slobode i ropstva ponovno početi...

Fanovi već nagađaju koji bi to prastari, zli Transformer trebao biti. Kao favorite neki spominju Unicrona i njegovog brata Primusa, koji su trebali predstavljati i dobro i zlo, i red i kaos, dok Primus nije shvatio da je Unicron prijetnja svemu što postoji u svemiru.

Osim toga, bit će zanimljivo vidjeti i u kakvoj ulozi će se naći Mark Wahlberg te hoće li se naći na krivom mjestu u krivo vrijeme kao i Sam Witwicky kojeg je u tri nastavka glumio Shia LaBeouf.

Kako će film napredovati sa snimanjem tako ćemo znati i više detalja, ali do gledanja novih Transformera u kinima ćemo morati pričekati do 27. lipnja 2014.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala