Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zabranjena ljubav od sutra u multipleksima CineStar
Adam i Eden dolaze iz dva različita svijeta koji se nalaze jedan nasuprot drugome

"Zabranjena ljubav" od sutra u multipleksima CineStar

Od sutra u Cinestaru (ekskluzivno u 3D verziji) možete pogledati film Zabranjena ljubav (Upside Down), neobičnu ljubavnu priču Adama i Eden koji žive na istom planetu, ali su razdvojeni njegovom gravitacijom.

Na planetu postoje dva različita svijeta koji su paralelni jedan s drugim, a odvojeni su zbog njegove neobične gravitacije. Adam se nalazi u Donjem svijetu, Eden u Gornjem, no to ih nije spriječilo da se zaljube kao tinejdžeri. Njihovu ionako nemoguću vezu prekinuli su agenti koji zabranjuju kontakte između dva svijeta, pri čemu je Eden doživjela tragičan pad i Adam je mislio da je umrla. Nakon 10 godina ponovno ju je ugledao na televiziji i sada ga ništa neće spriječiti da se izbori za njihovu ljubav...

Argentinski redatelj i scenarist Juan Diego Solanas je uz pomoć fantastičnih vizualnih efekta (koji najviše dolaze do izražaja u 3D verziji) prikazao ovaj SF ljubavni film.

Iako se mislilo da će Kirsten Dunst (Eden) nastaviti karijeru u sličnom smjeru nakon Sam Raimijevog Spider-Mana, zvijezda Melankolije odustala je od mainstream filmova. I nije pogriješila jer bi joj ovo mogla biti najbolja uloga ikada. Vizualne efekte filma usporedila je s legendarnim filmom Terryja Gilliama Brazil iz 1985. godine koji je zbog svojih retro/futurističkih efekata također bio neobičan za ono vrijeme. Njenog partnera Adama glumi Jim Sturgess, mladi i perspektivni glumac koji je ovu ulogu dobio nakon što je Emile Hirsch odustao.

Jedina sličnost ovog filma sa Spider-Manom je što je Kirsten Dunst ponovno dobila poljubac - naglavačke.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala