Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kadrovi iz filma Zvijeri južnih divljina u spotu Lee Dekleve!
Deklevin spot za pjesmu "Gdje ne vidiš očima" režirao je ilustrator i animator Zdenko Bašić

Kadrovi iz filma "Zvijeri južnih divljina" u spotu Lee Dekleve!

Foto: Filip Filkovic

"Cijeli svemir ovisi o tome hoće li sve funkcionirati međusobno. Ako se jedan dio pokvari, čak i onaj najmanji, cijeli svemir će nestati". Uvod je ovo u fantastičnu dramu "Zvijeri južnih divljina" (Beasts Of The Southern Wild) koja je nominirana za čak četiri Oscara, a ovaj dio o svemiru izgovara glavna junakinja, djevojčica Hushpuppy. To je ujedno i tema koju je za svoj novi spot iskoristila hrvatska pjevačica Lea Dekleva.

Lein spot za pjesmu "Gdje ne vidiš očima" režirao je ilustrator i animator Zdenko Bašić (Gibonni - "Vesla na vodi", "Toleranca", "Žeđam") kojeg je Lea nazvala nakon što je vidjela prilog o njemu u jednoj emisiji i odmah je znala kako je samo on taj koji može snimiti to što je zamislila.



Inače, film "Zvijeri južnih divljina" je o uradak mladog američkog filmaša Benha Zeitlina koji je na jedinstven način prikazao jedan jedini životni cilj - kako preživjeti. A to je učinio na neobičan način, uz pomoć šestogodišnje djevojčice Hushpuppy koja živi u zajednici nazvanoj Bathtub (Kada), odcijepljenoj od ostatka svijeta.

Šestogodišnja glumica Quvenzhané Wallis, koja je nominirana za Oscara u kategoriji glavne ženske uloge, fenomenalno je utjelovila djevojčicu Hushpuppy koja je rastrgana između potrebe za nježnošću koju ima svako maleno dijete i odanosti ocu koji je uči kako preživjeti i ne pokazivati osjećaje, prenosi Dnevnik.hr. Nakon smrti bolesnog oca sama ga zapali i pošalje u čamcu niz rijeku i to bez suza, no uz podršku ostalih članova svoje male zajednice.



Podsjetimo, dodjelu Oscara gledajte uživo na Novoj TV u noći s nedjelje na ponedjeljak (24./25. veljače) od 0:30 sati.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala