Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HRT počinje s novom emisijom Hit Show Marka Tolje
Pedesetominutni zabavno-glazbeni talk show emitirat će se petkom u 20 sati na Prvom programu

HRT počinje s novom emisijom "Hit Show Marka Tolje"

Foto: HRT, Facebook

Od 25. siječnja HTV počinje petkom emitirati novi glazbeni talk show s voditeljem Markom Toljom, na Prvom programu od 20.10 sati.

Ulaz u "Hit Show Marka Tolje" glazbenici plaćaju hitom. Njihovi suci su zvijezde sporta i popularne kulture. Suci - sudeći njima, javnosti istodobno otkrivaju svoje drugo lice.

Ovaj show hrvatske aktualne mainstream hitove nudi u fuziji modernih dramaturških formi.

Glavni voditelj showa je popularni mladi pjevač Marko Tolja koji se počeo formirati i kao britki zabavljač, prenosi HRT. U stiliziranom talk show studiju s dodatnom pozicijom banda Tolja ugošćuje tri poznate osobe iz javnog života (glumce, sportaše, novinare...).


Njegovi gosti provlače se kroz cijeli show, a tijekom showa im se pridružuju tri glazbenika koji su netom uživo odsvirali neki svoj hit.

Ritam showa je brz, atmosfera je vrlo vedra i neposredna, puna stand up elemenata, a formalna struktura talk showa modificirana je i razlomljena panel rubrikama i live izvedbama.

Spomenimo i kako je Joško Lokas dio kreativnog tima koji stoji iza novog udarnog showa HRT-a.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    3 0
    cor cor @ 20.1.2013. 1:37

    nikada, ali nikada,mi nije bilo jasno zašto odabiru neke trećerazredne spodobe tipa škoro ili ovaj za kog čak ni nemam pojma tko je, pa im daju emisije.  to izgleda kao da za cilj imaju stvoriti hordu idiota pred tv ekranima. a sve je započelo s kesnijom urličić, magazinom, jel me netko tražio koje se pretprilo u pričanje viceva i gostovanje šrot zabavljača i sličnih nakaradnih bezevezarija.

    za urbanu, mlađu,stariju nebitno skroz, publiku emisija nema!

  • #2
    2 1
    gavran123 gavran123 @ 20.1.2013. 0:00

    marko tolja taj kvazi pjevač koji ima hitova ko i ava karabatić. dobro je za njega rekao mišo kovač: "njega zovu u šou zvijezde pjevaju, a on (tolja) ne može napuniti dvoranu od 200 ljudi...i to mi je neka zvijezda..."

    Preživljava zahvaljujući očajnim babama koje više gledaju njegovu frizuru nego slušaju one dosadne, nemaštovite i naposlijetku nekvalitetne pjesme te izrazito običan glas

  • #1
    2 0
    myna myna @ 19.1.2013. 12:17

    omg..

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala