Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Madonna najviše zaradila od svih svojom MDNA turnejom
Madonna je još jednom pokazala da je kraljica popa koja je proteklu godinu zaradila 228 milijuna dolara

Madonna najviše zaradila od svih svojom MDNA turnejom

Foto: PRphotos

Madonna na je na vrhu Billboardove liste turneja koje su najviše zaradile u protekloj godini. U razdoblju od 9. studenog 2011. pa do 13. studenog ove godine, 54-godišnja pjevačica preuzela je broj jedan s 72 rasprodana koncerta na MDNA turneji, zaradivši ​​228,4 milijuna dolara, piše HuffingtonPost.

Nastupivši ispred 1.635.176 fanova, Madonna je u više navrata pokušala izazvati kontroverze tijekom turneje. Od kašnjenja više od tri sata na nastup u Miamiju, mašući replikom oružja na koncertu u ​​Denveru nakon pucnjave na projekciji Batmana, do pokazivanja golog tijela,  Madonna možda nije pomakla granice, ali je sigurno podebljala vlastiti novčanik.

Jedan od najvećih veterana glazbene industrije pridružio se Madonni na tablici. Uz više posjetitelja, ali s manjom ukupnom zaradom od ulaznica, Bruce Springsteen i E Street Band nalaze se na broju 2. Boss je svirao ispred 2.165.925 ljudi za zaradu od 199,3 milijuna dolara. Osnivač Pink Floyda Roger Waters je sa 186,4 milijuna dolara i više od 72 koncerta treći, a Coldplay je nastupio ispred 1.811.787 fanova za ukupno 147,1 milijuna dolara i završio na petom mjestu.


Lady Gaga, kao i Jay-Z i Kanye West, nisu ušli u top pet. Gaga je na broju šest, s zaradom od 124,8 milijuna dolara za 65 rasprodana koncerta svoje Born This Way Ball turneje. Jay-Z i Kanye West su na broju devet. Dvojac je odsvirao 31 koncert na Watch the Throne turneji, zaradivši 46,9 milijuna dolara. Cijeli popis možete vidjeti ovdje.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala