Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Prvi pogled na Zvjezdane staze u tami
Stigao je prvi foršpan za drugi nastavak "Zvjezdanih staza" sa Zacharyjem Pintom i Chrisom Pineom u glavnoj ulozi

VIDEO: Prvi pogled na "Zvjezdane staze u tami"

Mjesecima se ništa nije znalo o Zvjezdanim stazama 2 ili kako su ga producenti nazvali Zvjezdane staze u tami (Star Trek Into Darkness), a sada je Paramount izdao prvi video kako bi fanovi mogli vidjeti što ih očekuje.

Kratki, jednominutni video, samo je najava za "punokrvni" foršpan koji stiže za desetak dana, a u njemu vidimo Benedicta Cumberbatcha, koji glumi ili Garyja Mitchella ili Khana, jer sam foršpan ne otkriva previše.

- Misliš da je svijet siguran? Sve je iluzija. Ugodna laž koja ti je rečena za zaštitu. Uživaj u posljednjim trenucima mira, jer sam se vratio po osvetu - kaže Cumberbatch u videu.

U režiji J.J. Abramsa, Zvijezdane staze dovode Kirka i ekipu u izazivajuću poziciju. Ekipa Enterprisea pozvana je kući, kako bi zaustavila snagu terora koja je zavladala flotom, ostavivši svijet u stanju krize. U osobnom obračunu, kapetan Kirk vodi lov na čovjeka koji u ratnoj zoni pokušava upotrijebiti oružje za masovno uništenje.

U filmu glume Chris Pine, Zachary Quinto, Benedict Cumberbatch, Simon Pegg, Anton Yelchin, Karl Urban, Zoe Saldana i John Cho, a film u kina dolazi u svibnju 2013. godine.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    0 0
    LordAdamko lordadamko @ 8.12.2012. 13:51

    a citso iz znatizelje, koji je cijeli smisao zvjezdanih staza?

    i nemoj mi qvotat theme song jer tu recimo imamo deap shit 9...

    jer meni prvi dio nije bio toliko los...pa sta bi woof tek reko da su napravili sve isto ko u proslim filmovima, onda nebi bilo vec videno?

  • #3
    1 1
    woof woof @ 8.12.2012. 12:41

    mada se čini kao početak zanimljive priče, prvi dio mi je bio golemo razočaranje. glumci su bili više šuplji manekeni, nego uvjerljivi likovi. motivacija negativca je bila neuvjerljiva i već viđena. onu poluseks scenu liftu mi je bilo neugodno gledat, jednako kao i kraj jer oboje predstavljaju promašaj cijeloga smisla zvjezdanih staza. plus to što je kraj kršenje prve direktive koja je non stop bila nekakva tema, ali koju se nije niti spomenulo valjda tek tako da šuplje seks scene i zgodni glumci i bombastičan završetak privuku širu tupavu publiku. uglavnom, totalno razočaranje.

  • #2
    0 0
    TheCore thecore @ 8.12.2012. 9:03

    Prvi dio je u stvari bio odličan. J. J. Abrams se pokazao i dokazao kao odličan režiser, glumačka postava iz prvog dijela je uistinu odlična (što je u prvi tren bilo čudno starom startrek fanu bez starih glumačkih poveznica tipa Nimoya ili Stewarta), a Benedict Cumberbatch mi se jako svidio u Sherlocku Holmesu, pa ga jedva čekam vidjeti kao glavnog negativca (i predviđam mu odličnu glumačku karijeru)... Foršpan izgleda jaaako, jako dobro. Alternativna stvarnost kojom su krenuli u prvom dijelu je bila majstorski potez u budućem stvaranju serijala. Ukratko; can't wait!!!

  • #1
    1 0
    sebulba sebulba @ 7.12.2012. 18:40
    o da cini se da ce biti dobar..btw ne znam zasto su popljuvali prvi dio,meni bas dobar. kako sam pogledo sve serijale bar 4 puta rekao bih da ima u sebi star trekovski gust.
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala