Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Skandal zbog lažnog predstavljanja u Nedjeljom u 2
Anonimni računovođa Darko Mihajlović predstavljen je kao ekonomski analitičar i vlasnik četiri doktorske disertacije

Skandal zbog lažnog predstavljanja u "Nedjeljom u 2"

 – Ja sam vam potpuni anonimus. Od formalnog obrazovanja imam osnovnu školu i brzi tečaj knjigovodstva i 35 godina radim kao knjigovođa. Nikad nisam nikome rekao da imam doktorske disertacije ili bilo što drugo. Iskreno, osobno sam se i više nego vi čudio kad su me pozvali u Nedjeljom u 2 - rekao je Darko Mihajlović za Novi list nakon što je prošle nedjelje gostovao kod Aleksandra Stankovića.

Mihajlovića su predstavili kao ekonomskog analitičara i vlasnika četiri doktorske disertacije, a Stankovićev je sugovornik vrlo ošto govorio o trenutnoj ekonomskoj situaciji, pa se uskoro otkrilo kako Mihajlović nije onaj kako ga je predstavilo.

To je izazvalo "buru" na Prisavlju, a v.d. šefica Sanja Mikleušević Pavić krivnju je svalila na novinara Ivana Jabuku, bivšeg voditelja Dnevnika, koji je pripremao gosta za emisiju, pripisavši to njegovom bolovanju uzrokovanim stresom.


- U razgovoru s Mihajlovićem na snimanju on je decidirano rekao da je završio Ekonomski fakultet te da ima čak četiri doktorske disertacije. Također, iznošenjem razloga mog bolovanja u medije, Sanja Mikleušević Pavić prekršila je nekoliko zakonskih odredbi i zbog toga ću satisfakciju potražiti na sudu - napisao je Jabuka na svom Facebook profilu.

Mikleušević Pavić također je zatražila od Aleksandra Stankovića da se ispriča, a i sama ponudila ispriku zbog, kako kaže, "javnosti koju smo predstavljajući gospodina Mihajlovića kao doktora doveli u zabludu, a svoj program, unatoč svim naporima da podignemo standarde profesionalizma i vjerodostojnosti, sami predstavili kao – dezinformativni", piše Net.hr.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala