Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera treće sezone Walking Dead-a potukla rekorde gledanosti
Prva epizoda nove sezone zombi apokalipse postala je najgledanija svih vremena u povijesti kabelske televizije

Premijera treće sezone "Walking Dead-a" potukla rekorde gledanosti

Ako ste mislili da su zombiji izvan mode, premijera treće sezone AMC-eve hit serije Walking Dead, pokazuje kako to ipak nije slučaj. Nedjeljna premijera serije o zombijima privukla je 10,9 milijuna Amerikanaca, čime je ta serija postala najgledanija svih vremena u povijesti kabelske televizije, piše EW

To je povećanje od čak 50 posto u odnosu na posljednju epizodu druge sezone, koja je također potukla rekorde gledanosti. S još 3,5 milijuna gledatelja koji su pogledali premijeru u 22 sata na drugim tv postajama, te još 850 tisuća u ponoć, sveukupno je premijernu epizodu tijekom večeri pogledalo 15,2 milijuna ljudi. S obzirom da velike tv-mreže diljem SAD-a ne bilježe baš rast gledanosti, uspjeh kabelske televizije da privuče masu gledatelja je respektabilna. Na kraju, upravo su velike tv mreže odbile Walking Dead.

- Defintivno je postojao otpor da se uroni u žanr. Direktori tv mreža su govorili 'Ne znam da li želimo mrtve ljude kako jedu ljude na našoj mreži'. To ima smisla - kaže scenarist serije Robert Kirkman.

Sinoćnja premijera će vjerovatno ostati upamćena po rekordnom broju ubojstava zombija. Nakon što su se fanovi u prošloj sezoni bunili da ima previše ćaskanja na farmi i nedovoljno ubojstava zombija, treća sezona debitirala je krvavom orgijom ubijanja koja je zasigurno zadovoljila krvožedne fanove.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala