Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


VIDEO: Pogledajte prvi trailer za Umri muški 5
"Dobar dan za umrijeti muški" peti je nastavak popularne fanšize sa Bruceom Willisom

VIDEO: Pogledajte prvi trailer za "Umri muški 5"

Došlo je vrijeme za prvi i vrlo efektan foršpan za najnoviji nastavak Umri muški franšize - Dobar dan za umrijeti muški (A Good Day To Die Hard). Samo čista nerazblažena akcija, neporeciv šarm Brucea Willlisa i stručno umetnuti dijelovi Beethovenove glazbe.

Peti nastavak Umri muški stiže sa umanjenim očekivanjima. Živi slobodno ili umri muški, četvrti nastavak popularne franšize, bio je razočarenje za publiku i fanove, iako je zaradio 383 milijuna dolara (od čega impresivnih 250 milijuna izvan SAD-a, pa to objašnjava što se Umri muški 5 odvija u Rusiji). No, pet godina kasnije, i sa novim redateljem (John Moore umjesto Lena Wisemana), Dobar dan za umrijeti muški se čini kako je zapamtio da Umri muški filmovi i John McClane trebaju biti zabavni.

Willis je za HuffingtonPost rekao kako je Umri muški 5 bio riskantna ponuda, ali vrijedna prihvaćanja.

- To je osobni izazov, jer postoje vremenske rupe između svakog od filmova. Na neki način označava moje starenje: Sada sam u ovoj dobi i pokušavam snimiti akcijski film sa temom Umri muški. Koliko brzo mogu trčati? Koliko dobro se mogu boriti? Sve je to izazov, i znate, zabavno je. Ako pogledate od prvog filma pa do ovog kojeg smo snimili, postoji priča. Vidite me kako starim sa filmovima. To ima vlastiti interes za mene - kaže Willis.

Film, kojeg je Moore režirao (najpoznatiji po filmu Iza neprijateljskih linija) i u kojem uz Willisa glume Jai Courtney, Cole Hauser i Mary Elizabeth Winstead, u kina dolazi za Valentinovo iduće godine.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala