Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Oprah Winfrey kao nevjerna seksi žena u filmu Butler
U filmu se Oprah ljubi sa Forrestom Whitakerom i Terrenceom Howardom, a pojavljuje se i Lenny Kravitz

Oprah Winfrey kao nevjerna seksi žena u filmu "Butler"

Foto: Instagr.am

Proslavljena voditeljica Oprah Winfrey okušala se ponovno u glumačkim vodama. U filmu The Butler (Batler) redatelja Lee Danielsa glumi nevjernu i seksi Gloriu Gaines, a snimila je i neke izazovne scene, prenosi Daily Mail.

Gledatelji će tako biti u prilici upoznati jednu potpuno novu Opru, jer 58-godišnja TV-mogulica, nominirana za Oscara 1986. zbog uloge u Boji purpura, glumi fatalnu ženu, a upravo je na vlastitom Instagr.am računu objavila fotografiju sebe sa cigaretom u ruci, u izazovnoj pozi, u sceni u kojoj glumi sa Terrenceom Howardom.

Oprah u filmu tumači lik supruge Cecila Gainesa (Forresta Whitakera), a priča se temelji na životu Eugenea Allena, batlera koji je u Bijeloj kući ispratio čak osam predsjednika, od 1952. do 1986. godine. Dok je Oprin lik s jedne strane uzorna supruga, njena prava ličnost izbija na površinu pred ljubavnikom.


Prema mišljenju onih koji su imali priliku vidjeti je na setu, voditeljica se opet odlično snašla u ulozi glumice, a scena razmijenjivanja nježnosti sa Terrenceom Howardom će, kako i sama kaže, iznenaditi mnoge.

Gostujući u emisiji CBC televizije This Morning, Oprah je na pitanje kako se osjećala dok je glumila ženu Forresta Whitakera, rekla:

- Osjećala sam se prilično dobro u tim trenucima, ako smijem reći. Forrest se odlično ljubi, što kažete na to? - ispričala je Oprah. Očekuje se da će film pun zvjezdanih imena, poput Robina Williamsa, Johna Cusacka, Cube Gooding Jr.-a, Vanesse Redgrave i mnogih drugih, u kina doći iduće godine, ali točan datum distribucije još nije određen.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala