Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trijumf Moderne obitelji na dodjeli nagrada Emmy
Prekinut je pobjednički niz "Momaka s Madisona" koji nisu osvojili niti jednu nagradu, unatoč brojci od 17 nominacija

Trijumf "Moderne obitelji" na dodjeli nagrada Emmy

Sinoć je u Los Angelesu održana 64. dodjela nagrada Emmy za najbolja televizijska postignuća, koju je vodio Jimmy Kimmel.

Dok su Momci s Madisona ove godine doživjeli debakl na dodjeli Emmyja, ne osvojivši niti jednu nagradu od 17 nominacija, Moderna obitelj "pomela" je konkurenciju. Od 10 nominacija, Moderna obitelj pokupila je nagrade najbolju sporednu glumicu i glumca, humorističnu seriju i režiju, od sveukupno 10 nominacija. Drugi je to Emmy za Julie Bowen i Erica Stonestreeta, a treći put zaredom Moderna obitelj proglašena je najboljom humorističnom serijom.

U kategoriji drame, Homeland je osvojio nagrade za najbolju glumicu za Claire Danes i najboljeg glumca za Damiana Lewisa, čime je prekinut dugogodišnji pobjednički niz Momaka s Madisona.

Game Change, televizijski film u produkciji Toma Hanksa, o potpredsjedničkoj kampanji Sare Palin 2008., odnio je četiri nagrade, uključujući onu za najbolju glumicu, kojom je nagrađena Julianne Moore.

- Hvala našim očevima osnivačima što su se dosjetili demokratskog procesa, čime su opskrbili HBO i brojne druge serije hrpom materijala - našalio se Tom Hanks primajući nagradu za najbolju miniseriju/film za Game Change.

Za najbolju komičarku odabrana je Julia Louis-Dreyfus za ulogu u svojoj novoj seriji Veep, što je za Dreyfus treća Emmy nagrada, nakon Seinfelda i Novih pustolovina stare Christine. Jon Cryer ponovno je dobio Emmyja za ulogu u sitcomu Dva i pol muškaraca.

J.K.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala