Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Denis&Denis - velika povratnička turneja u originalnoj postavi
Nakon 30 godina od prvog nastupa, Marina Perazić i Davor Tolja nastupit će zajedno u Zagrebu i Rijeci

"Denis&Denis" - velika povratnička turneja u originalnoj postavi

Jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih pop bandova bivše države, riječki Denis&Denis, vraćaju se ovog prosinca velikom povratničkom turnejom kojom će obilježiti 30. godišnjicu prvog nastupa.

Naime, u prosincu 1982. band je održao svoj prvi službeni koncert, a 7. prosinca 2012. svirkom u zagrebačkoj Tvornici kulture označiti će tri desetljeća izuzetno plodnog rada. Poslije Tvornice slijedi nastup na dočeku Nove godine na riječkom Korzu, a nakon njega turneja po svim državama regije koja bi trebala potrajati maksimalno do kraja idućeg ljeta.

Nakon više od 25 godina prvi puta će zajedno nastupati duo Davor Tolja i Marina Perazić, pojačani Edijem Kraljićem iz tadašnje faze djelovanja, te novom pjevačicom Ruby Kolić koja uz Davora Tolju čini duo Denis&Denis unazad nekoliko godina.

Velikim hitovima poput Program tvog kompjutora, Soba 23, Ja sam lažljiva, Čuvaj se i Voli me još ovu noć objavljenim na tri albuma Denis&Denis obilježili su 80-te godine prošlog stoljeća te tada predstavljali vjerojatno najsvježiji glazbeni proizvod na ovim prostorima. Singlom Ljubomora s Ruby na vokalu grupa se 2010. vratila u radijski eter, a početkom prosinca vraća se i na velike pozornice.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture po pretprodajnoj cijeni od 60 kn u prodaju kreću već idući tjedan, dok će na dan koncerta iznositi 80 kn.

Na riječkom dočeku Nove godine 31.12., na koji je ulaz naravno besplatan, Denis&Denis nastupiti će uz Psihomodo Pop i Mandrile.

Denis&Denis se u orginalnoj postavi ne vraćaju na duži period, već samo na tour povodom obilježavanja 30 godina banda, stoga će za nastupe biti dostupni samo u periodu između prosinca ove i kraja ljeta iduće godine.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala