Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Anna Karenina Keira Knightley: Nisam baš dobra plesačica!
Keira je za vrijeme snimanja filma uživala u glamuroznim kostimima, skupocjenim dijamantima, ali je doznala i da loše pleše

"Anna Karenina" Keira Knightley: Nisam baš dobra plesačica!

Foto: PR Photos

Glumica Keira Knightley u nedavnom intervjuu konačno je otkrila malo više o svojoj ulozi, točnije filmu "Anna Karenina". Naime, britanska glumica tumači glavni lik u adaptaciji književnog klasika Lava Nikolajeviča Tolstoja, točnije ekranizaciji redatelja Joe Wrighta.

Ana je imućna ruska aristokratkinja udana za Karenjina (Jude Law), a zaljubi se u grofa Vronskog (Aaron Johnson). Iako želi biti s njim, pritišću je socijalne norme ruskog društva i njezina vlastita nesigurnost što će je na kraju odvesti do njezine tragedije.


- Sjećam se kad sam s 18 godina prvi put pročitala knjigu. Bila je to romansa, ali pomalo mračna. Činjenica je da nikada zapravo shvatila kako je ta priča u biti stravična. U ovoj ekranizaciji nismo htjeli pojednostavit radnju u stilu kao 'Karenjin je zao, Ana je dobrica'. U biti je Anina najveća tragedija ta što nikada nije prepoznala ono što se nalazilo ispred nje - kazala je Knightley koja je posebno istaknula kostime i skupocjeni nakit koji su bili glavni i sastavni dio njezine uloge.

- Svaki dijamant koji sam nosila za potrebe uloge bio je nadgledan od strane zaštitara. Nažalost morala sam ih vratiti, ali sam uživala u njima. Isto tako, kostimi su bili divni zaista i jako sam sretna što sam ponovno surađivala s Jacqueline Durran jer sam imala priliku odjenuti mnoge glamurozne haljine - pojasnila je Knightley koja kaže kako je na snimanju filma spoznala i da je jako loša plesačica zbog čega je imala intenzivne poduke u trajanju od mjesec dana.

Film "Anna Karenina" se u kinima očekuje početkom studenog.



L.M./MojTV

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala