Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Povratak Trećeg: Elizabeta Gojan dobila noćni talk show
U novoj jesenskoj shemi više nećemo gledati "Puls nacije" Branimira Bilića

Povratak Trećeg: Elizabeta Gojan dobila noćni talk show

Nakon što je završilo uredničko kadroviranje na HRT-u, konačno je objavljeno kako će izgledati jesenska shema. Kako prenosi Večernji list, udarni termin Prvog programa HTV-a rezerviran je za informativne i političke emisije te dokumentarce, a na Drugom će biti serije, filmovi i sport.

Aduti HRT-ova Zabavnog programa ove jeseni bit će novi nastavci serija Odmori se, zaslužio si i Stipe u gostima, a uskoro bi trebala krenuti i nova humoristična serija Nedjeljom ujutro, subotom navečer.

Do kraja rujna napokon će se početi emitirati Treći program, najavio je Dean Šoša, v.d. ravnatelja HTV-a. Taj se program godinama najavljuje, a pokrivat će zabavne i kulturne sadržaje poput ciklusa filmova Akire Kurosawe, Federica Fellinija, Johna Forda i drugih vrhunskih redatelja, kvalitetnih dokumentaraca, koncerata jazz i klasične glazbe i slično.

Ukida se "Puls nacije" Branimira Bilića

Puls nacije Branimira Bilića nije preživio urednička preslagivanja, no na Trećem programu krenut će niz novih autorskih emisija. Tako ćemo na Trećem, svaki dan u 19 sati gledati Danka Družijanića, koji će obrađivati aktualne teme i događaje u Temi dana.

Elizabeta Gojan dobila je vlastiti talk show u kasnovečernjem nedjeljnom terminu. Njezina emisija Damin gambit ugošćavat će žene iz Hrvatske, regije i svijeta koje su se na nekom području dokazale kao “žene s misijom”.

Ivana Dragičević Veličković i Dragan Nikolić srijedom će u Horizontima donositi vanjskopolitičke priče s naglaskom na zbivanjima u regiji, a domaće teme iz visoke politike, ali i životne svakodnevice četvrtkom obrađivat će urednik i voditelj Petar Štefanić u Spektru. U Paravanu Roberta Zubera i Tine Šimurine prikazivat će se najbolje istraživačke priče novinara HRT-ova Informativnog programa, ali i drugih redakcija. U talk showu Nulta točka urednik i voditelj Mislav Togonal otkrivat će pozadinu političkih priča. U pripremi je nova emisija gospodarske tematike, a i dalje ćemo gledati Potrošački kod te Hrvatsku uživo.

J.K.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 0
    Rosinante rosinante @ 4.9.2012. 7:48

    napokon se nešto događa na tom HTV-u..ogroman broj ljudi zaposleno već koliko godina, a oni samo strane emisije i razne sapunice kupuju, i domaće i strane..vjerujem da se mnoge novinare i urednike namjerno zapostavljalo, a koliko vidim sada će dobiti svoj prostor..Petar Štefanić, Dragan Nikolić(odlične reportaže), i ini..vidjet ćemo kako će to funkcionirati(dok ne dođe do promjene vlasti)..

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala