Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gillian Anderson najavila treći nastavak Dosjea X
David Duchovny kaže kako bi volio snimiti još jedan film ili više

Gillian Anderson najavila treći nastavak "Dosjea X"

Foto: PRPhotos

Izgleda da bi fanovi Dosjea X mogli dobiti taj treći film nakon svega. Prije nekoliko tjedana, David Duchovny izjavio je za Collider da uvijek postoji mogućnost snimanja trećeg nastavka voljene franšize.

- Jedan od velikih stvari u ovoj seriji je njezina otvorenost. Radilo se o mogućnostima. Nije bilo oko zatvaranja - rekao je glumac, dodavši da bi "volio napraviti još jedan film, ili više."

- Mislim da smo svi malo zbunjeni što Twenty Century Fox nije više oduševljen - rekao je Duchovny.

Entuzijazam studija bitan je za projekt, ali izgleda da je došlo do napretka u razvoju filma. Gillian Anderson ponudila je neke potencijalno dobre vijesti tijekom panel-diskusije na Fan Expo Canada prije nekoliko dana. Na pitanje o mogućnosti trećeg Dosje X filma, Anderson je odgovorila

- Sastala sam se Chrisom Carterom prije dolaska ovdje i izgleda prilično dobro - rekla je Gillian.

No, dodala je da zainteresirane strane "moraju uvjeriti Fox."


Prvi nastavak Dosjea X: Film iz 1998. zaradio je oko 189 milijuna dolara, dok je nastavak Dosjei X: Želim vjerovati, objavljen šest godina nakon, zaradio samo 68 milijuna dolara, tako da nije teško zaključiti zašto Fox oklijeva. No, David Duchovny smatra da postoji niz razloga zašto drugi nastavak nije zaradio mnogo novca.

- Nažalost, s posljednjim nastavkom, nisu potrošili novac da naprave ljetni film, a objavili su ga u ljeto. Trebao je biti ljetni film. Trebao je biti akcijski film. No, posljednji nastavak kojeg smo snimili nije bio. Bio je to mračni, kontemplativni, mali film od 25 milijuna dolara. To je u osnovi nezavisni film. Kad se natječeš protiv Batmana, to se neće dogoditi. Nećeš biti prodan kao nezavisni filma, a nećeš se ni natjecati protiv Batmana s 25 milijuna dolara - kaže Duchovny.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala