Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HRT: Masovne smjene urednika i povratak trećeg programa
Bit će smijenjeni Siniša Kovačić, Tončica Čeljuska, Sandra Križanec, Mislav Togonal i mnogi drugi

HRT: Masovne smjene urednika i povratak trećeg programa

Kako piše Večernji list, na HRT-u je posljednjih dana bilo burno. Smijenjeno je barem četrdesetak viših urednika programskih sekcija, rubrika, odjela i konkretnih emisija, što je samo nastavak kadrovske rošade koja je nastupila nakon dolaska Domagoja Novokmeta, v.d. ravnatelja HRT-a.

Najviše izmjena dogodit će se u Informativnom programu, u kojem bi bez svojih pozicija trebali ostati brojni poznati novinari, urednici i voditelji, kao što su Siniša Kovačić, Tončica Čeljuska, Sandra Križanec, Mislav Togonal, Ivan Jabuka, Petar Vlahov i mnogi drugi. Mario Raguž, urednik obrazovnog i religijskog programa ostao je na uredničkoj poziciji, kao i Vlatka Kolarović, urednica redakcije za program kulture.

Pokreće se HTV 3

Dean Šoša, koji se odnednavno nalazi na poziciji v.d. glavnog urednika HTV-a, do sada ponajviše javnosti znan kao urednik redakcije filmskog programa, najavio je povratak trećeg programa HTV-a, a moguće i četvrtog.

- Cilj nam je u najkraćem mogućem roku pokrenuti treći, a potom i četvrti kanal. U ovom trenutku, nezahvalno je govoriti o rokovima i svakako ne bismo željeli davati obećanja koje ne možemo ispuniti, no možemo reći ‘HTV 3 is coming soon' - rekao je za Tportal Dean Šoša.

Što nas konkretno očekuje na Trećem, Šoša još ne želi otkrivati, no program bi trebao pružiti kulturni i znanstveni sadržaj, bez repriza.

- Zasad jedino reći da će svakoga dana na HTV 3 biti emitiran jedan neupitni filmski klasik i jedna epizoda nekih od najboljih dramskih serija u povijesti, poput Berlin Alexanderplatz - kaže Šoša.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #8
    0 0
    boatenga boatenga @ 30.7.2012. 16:21

    Napokon su makli križanec..

    Pa žena ima govornu manu..Kome je uopće palo na pamet da vodi dnevnik..

  • #7
    0 0
    gorlock gorlock @ 29.7.2012. 23:48

    Neka samo dođe i HRT 3, samo neka zbog toga ne poskupi pretplata.

    Ono što ja čekam je ovo

    http://www.posta.hr/main.aspx?id=2606

  • #6
    0 0
    vlatx vlatx @ 28.7.2012. 21:42
    Ajde vise da se nesto pocelo mjenjati na htv-u. Upropastili dokumentarni, skolski i djecji program. Jos kada bi uveli malo vise znanstvenog i edukacijskog programa umjesto politickog programa mozda bi opet poceo gledati htv. Drzim fige da ce promjene donijeti poboljsanje i smanjiti politiku na tv-u.
  • #5
    1 0
    aya aya @ 28.7.2012. 21:35

    Šteta Tončice...ona je ok. Za onu razroku Križanec hvala Bogu, nikad nisam znala u kojem smjeru gleda!

    No, sportski komentatori su svi od reda za otpis! Iritantni do boli!

  • #4
    1 0
    LordAdamko lordadamko @ 28.7.2012. 20:06

    meni dovoljno da na sportskom odjelu nema potpunih idiota za komentatore...ostalo me apsolutno nezanima...nist drugo na TVu iovako negledam...

Pogledaj sve komentare (8)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala