Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tko je umjesto B. Cranstona trebao glumiti Waltera Whitea?
U hvaljenoj seriji "Breaking Bad" glavna uloga je prvotno bila ponuđena Johnu Cusacku pa Matthewu Brodericku

Tko je umjesto B. Cranstona trebao glumiti Waltera Whitea?

Foto: PR Photos

Iako se danas čini kako je Bryan Cranston kao stvoren za ulogu glavnog lika, Waltera Whitea, u hvaljenoj seriji "Breaking Bad", producenti iz AMC-a i Sony Pictures Televisiona prije početka snimanja serije nisu tako mislili.

- Kad smo vidjeli Bryana još uvijek smo ga zamišljali kako si brije tijelo u seriji "Malcolm in the Middle". Bili smo kao... zar zaista nemamo nikoga drugog? - izjavio je jedan od producenata.


Stoga, producenti su odbili Cranstona te su se bacili u potragu za glumcima za koje su smatrali da bi bili  savršeni za seriju. Prvotno se radilo o Johnu Cusacku, a u slučaju da on odbije, rezerva je bio Matthew Broderick, prenosi Ziher.hr. No, producenti su ostali “kratkih rukava”, budući da su ih i jedan i drugi glumac odbili. No, autor serije Vince Gilligan bio je zadovoljan takvim razvojem situacije jer je iz arhive izvukao Cranstonovu kratku epizodu iz serije "Dosje-X", zbog koje su se producenti zapitali – “možda smo ipak pogriješili?”.

- Nama je trebao glumac koji će moći prikazati dramu i strah, ali koji će ujedno i prikazati svoju dobrotu. Kad sam im pustio video isječak iz serije "Dosje-X", Bryan ih je oduševio” -  ispričao je Gilligan.

Ne samo da je Cranston oduševio producente, nego i publiku zbog čega je nagrađen s tri Emmyja, serija "Breaking Bed" je prije dva tjedna započela s prikazivanjem dugoočekivane pete sezone.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala