Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Breaking Bad mogao bi dobiti nastavak u smislu spin-offa
Dugoočekivani prvi nastavak pete sezone hvaljene serije ima premijeru u nedjelju 15. srpnja

"Breaking Bad" mogao bi dobiti nastavak u smislu spin-offa

Foto: PR Photos

Tvorac hvaljene serije "Breaking Bad" koja u nedjelju (15. srpnja) ima premijeru prve epizode dugoočekivane pete sezone, Vince Gillian, kazao je kako bi želio jednog od likova iz serije vidjeti u spin-off seriji. Rečenica "Better call Saul!" u spomenutoj seriji postala je popularna, nakon što je jedan od likova napravio televizijsku reklamu u kojoj je upravo to svojevrsni slogan. Naravno radi se o liku Saulu Goodmanu (Bob Odenkirk), iskusnom i bogatom odvjetniku premazanom svi mastima, koji poput consiglierea iz "Kuma" savjetuje glavnog lika, kriminalca i kralja proizvodnje metamfetamina Waltera Whitea (Bryan Cranston) u njegovim nakanama.

- Volio bih vidjeti nastavak Saula Goodmana na kraju krajeva - spomenuo je Gillian.
- Mislim da bi se to kao priča moglo odlično prezentirati. Činjenica je da je "Breaking Bad" osmišljen poput koncept serije koja ima svoje određeno trajanje i završetak, jer ipak je to priča o transformaciji koja se ne može zauvijek razvijati. Saul Goodman s druge strane pruža mogućnosti ići mimo koncepta "Breaking Bad" serije. Sama zamisao da postoji takav potkupljiv odvjetnik koji bi napravio sve da izbjegne zatvor je vrlo zanimljiva - zaključuje.


Gillian je isto tako napomenuo kako je cijela ideja oko spin-offa Saula Goodmana za sada samo zamisao koja nije još odobrena jer se još ne zna niti njegova sudbina u aktualnoj petoj i posljednjoj sezoni "Breaking Bad" serije od 16 epizoda. Počevši ovo ljeto, prvih 8 epizoda biti će prikazano u 2012. godini. Zatim, u ljeto 2013. slijedi veliko finale s preostalih osam epizoda koje bi trebale zaključiti ovu kultnu priču.

Kako nitko trenutno nije upoznat s razvojem nove priče niti završetkom jer scenaristi još uvijek smišljaju veliko finale, spominje se i mogući film, kada i ako Walter White uopće preživi finale sezone.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala