Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hit serija po uzoru na Seks i grad na RTL-u!
Prema bestselleru C. Bushnell, autorice "Seks i grada", snimljena je duhovita drama "Štiklama do vrha"

Hit serija po uzoru na "Seks i grad" na RTL-u!

Foto: RTL

Prema bestselleru američke spisateljice Candace Bushnell, autorice megahita "Seks i grad", snimljena je izvrsna duhovita drama "Štiklama do vrha" (Lipstick Jungle) koja prati privatne i profesionalne živote prijateljica, uspješnih poslovnih žena. Popularna serija zabilježila je uspjeh u čak četrdeset pet svjetski poznatih televizijskih kuća, a kupnjom svih epizoda ove serije i RTL Televizija se našla na popisu tih zemalja.

Tri snažne i ambiciozne žene glavne su protagonistice serije. Zagarantirana uzajamna podrška uvelike im pomaže na trnovitom životnom putu, u ludom i romantičnom te ponekad zastrašujućem New Yorku.


Victory Ford (Linsday Price) vrhunska je modna dizajnerica koja želi ostvariti svoje snove upoznavanjem “gospodina pravog“. Nico Reily (Kim Raver) glavna je urednica časopisa Bonfire, a njezin glavni cilj je postati predsjednica Uprave, dok se Wendy Healy (Brooke Shields) kao bivša predsjednica filmske kompanije nedavno upustila u privatne producentske vode te silnim trudom pokušava doći do ravnoteže između obitelji i karijere.

Serija je podijeljena na poglavlja pa je tako svaka nova epizoda i novo poglavlje o ovim upornim i modernim ženama.


Emmyjem nagrađeni glumac Timoty Busfield (Thirtysomething) ovoga puta našao se iza kamere, točnije na redateljskoj stolici nekolicine epizoda te se uz Candace Bushnell i Olivera Goldsticka pojavljuje i kao izvršni producent serije.

Candace Bushnell, autorica ovog romana, kao i poznatog prvijenca "Seks i grad", svoj četvrti proizvod, "Lipstick Jungle", isporučila je 2005., te je svega tri godine kasnije mogla svjedočiti kako se još jedno njezino djelo uspješno ekranizira i prodaje brojnim TV stanicama diljem svijeta.

Serija s prikazivanje na RTL-u započinje u ponedjeljak 16. srpnja u 20.00 sati, a emitirat će se od ponedjeljka do četvrtka.


 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala