Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Leona Paraminski kao hrvatska Jennifer Lopez
U filmu "Ledeno doba 4: Zemlja se trese" umjesto Jennifer Lopez, koja je u originalnoj verziji posudila glas, naći će se Leona Paraminski

Leona Paraminski kao hrvatska Jennifer Lopez

Edo Majka, Tarik Filipović, Daria Knez Rukavina, Ljubomir Kerekeš već četvrti put  posudili su svoje glasove razigranoj ekipi Ledenog doba. U četvrtom dijelu pridružili su im se i Leona Paraminski, Zuhra, Darija Lorenci, Mirela Brekalo, Hrvoje Klobučar, Pero Juričić, Anja Nigović, Luka Peroš i drugi koji su svojim glasom udahnuli život i karakter smiješnim likovima, koji će vas i u ovom nastavku nasmijati do suza.

U filmu Ledeno doba 4: Zemlja se trese Scratova luckasta potraga za žirom od početka vremena ima dalekosežne posljedice – kontinentalnu kataklizmu koja je uzrok najveće avanture za Mannya (Ljubomir Kerekeš), Diega (Tarik Filipović) i Sida (Edo Majka). Nakon ovog preokreta, Sid se ponovno susreće sa svojom bakom, a ekipa nailazi na bijesnu skupinu morskih gusara koji su odlučni u namjeri da spriječe njihov povratak kući.


Dok se Manny bavi roditeljstvom, u četvrtom nastavku Ledenog doba, njegovi najbolji prijatelji Diego i Sid susreću se sa svojim izazovima. Na prvi pogled, Diego djeluje kao da drži sve konce u svojim rukama. Zakleti je neženja i muškarčina, potvrđen u borbi s dinosaurima u prethodnom nastavku serijala. Ali, dogodit će se promjena, Diego će se zaljubiti u ženku sabljastog tigra, Shiru  kojoj je glas u originalnoj verziji posudila Jennifer Lopez, a u hrvatskoj sinkronizaciji lijepa glumica Leona Paraminski.

Prema Jennifer Lopez, Diego i Shira su suđeni jedno drugome, jer imaju sličnu prošlost. Željno iščekivani animirani film Ledeno doba 4: Zemlja se trese, u kina širom Hrvatske dolazi 5. srpnja.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala